OVO ĆETE GLEDATI U VELIKOM FINALU "SABLJE" Obrt i šok na kraju serije!
Poslednja 8. epizoda "Sablje" odvija se godinu dana nakon završetka istoimene akcije
22.11.2024
Film/SerijaSVI SU PLAKALI KADA SE OVAJ SRPSKI GLUMAČKI PAR RAZVEO: Ćerke su im prave lepotice, svi kažu "PRESLIKANE" majke!(FOTO)
Ana i Dragan su imali najlepšu ljubavnu priču 90-ih, venčali se i dobili 2 ćerke koje su danas kopija majke
13.11.2024
CelebritySRBIJA ČEKA "SABLJU"! Pogledajte šta će se desiti u prvoj epizodi serije o UBISTVU ZORANA ĐINĐIĆA
Serija "Sablja" premijerno počinje sa emitovanjem od sledećeg vikenda, 2. novembra na RTS-u
26.10.2024
Film/SerijaSnima se FILM o DRAŽENU Petroviću, njegovog oca Joleta igra DRAGAN MIĆANOVIĆ
Reditelj je Danilo Šerbedžija, a majku Biserku glumiće Zrinka Cvitešić
26.09.2023
Film/SerijaDragan Mićanović o ULOZI u "Što se bore misli moje": Lik kneza MIHAILA OBRENOVIĆA je dušu dao za film
Film prati poslednjih sedam dana života kneza Mihaila, sa flešebekovima
20.09.2023
Film/SerijaSvetska PREMIJERA filma "Što se bore misli moje" održana u okviru FESTIVALA "Filmski susreti" u Nišu
Film "Što se bore misli moje" govori o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu
01.09.2023
Film/SerijaE-PLAY NASTAVLJA SARADNJU s glumačkim legendama: DRAGAN MIĆANOVIĆ u spotu za pesmu "NIJE DA NIJE"
Da podsetimo, u jednom od ranijih spotova benda, za pesmu “Sloboda”, u glavnoj ulozi bila je Sloboda Mićalović
30.08.2023
MuzikaMILORAD MILINKOVIĆ o flmu "Što se bore misli moje: Mičanović ne samo fizički, nego i emotivno LIČI NA KNEZA MIHAILA
On je istakao da se u ulozi kneza Mihaila našao Dragan Mićanović koji ne samo fizički, nego i emotivno liči na vladara
21.08.2023
Film/Serija