NOVINARI I STUDENTI ISPUNILI SUDNICU Nina Badrić nije došla na ročište, traži se izdavanje poternice za njom!
A sve je počelo kada je pevačica pitala svoje pratioce na Instagramu „da li i oni imaju komšiju iz pakla” i potom podelila svoje iskustvo
24.01.2025
BalkanNina Badrić (51) o TERORU SAVRŠENOSTI: Ja sam SVE SUPROTNO od ovih estetskih TRENDOVA
Svi očekujemo od partnera holivudske filmove. Takve stvari ne bi smeli da gledamo, u nekim stvarima ljudi trreba da budu realniji, kaže Nina
09.08.2023
CelebrityNina Badrić o PROMENI ISHRANE: Pronašla sam NAMIRNICE od kojih se OSEĆAM DOBRO
Mislim da se sve nekako s godinama složi. Najpre u nama samima, ističe pevačica
31.07.2023
CelebrityIzgleda da se i Nina Badrić (51) "AŽURIRA": Selfi pevačice koji SVI KOMENTARIŠU
Ninin široki osmeh dodatno je "obojio" lepotu ove fotografije
21.07.2023
CelebrityNina Badrić (50) se SKINULA u kupaći: ISTOPILA 20 kilograma, a iz ishrane izbacila JEDNU namirnicu
Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans, otkriva pevačica
19.06.2023
CelebrityNina Badrić u HALJINI Viktorije Bekam: Lagana idealna za svaki tip građe - PRIKRIVA i VIŠAK na bokovima
Na zvaničnom sajtu čuvene kreatorke, haljina se prodaje za 850 dolara i može se naći u crnoj, ljubičastoj, žutoj, zelenoj i beloj boji
06.06.2023
CelebrityUspomena na preminulog oca: Nina Badrić objavila DIRLJIVU FOTOGRAFIJU
Popularna pevačica često spominje pokojnog oca ističući koliko joj je značio
18.04.2023
Celebrity