BIVŠA SNAJKA DULETA SAVIĆA JE POZNATA VODITELJKA Ona se nije odrekla prezimena, a ovako je bivši fudbaler govorio o njoj
Dvanaest godina je sin legendarnog fudbalera bio u braku
22.01.2025
BalkanMirka Vasiljević je i pre Vujadina imala VELIKU LJUBAV: Malo ko zna da je glumica bila u vezi sa KOLEGOM
Sa suprugom sada ima četvoro dece
10.09.2023
CelebrityMirka Vasiljević priznala: Volim da nekad "ZAPRLJAM" organizam nezdravom hranom
Glumica i fudbaler su ponosni roditelji četvoro dece - sinova Adrijana i Mihajla i ćerki Anike i Adrijane
09.07.2023
CelebrityMirka Vasiljević o deci: Ne vidim potrebu da se pojavljuju u medijima
- Imala sam tu sreću da od moje 13. godine nisam imala neku pauzu, čak sam i do osmog meseca trudnoće igrala predstave - kaže glumica
22.05.2023
CelebrityDoručak KOD KUĆE, a ručak...:Mirka Vasiljević otkrila šta je u njenoj porodici na PRAZNIČNOM MENIJU!
Glumica Mirka Vasiljević ne krije sreću što su ona i Vujadin Savić u Srbiji za vaskršnje praznike.
15.04.2023
CelebrityVujadin PONOVO blamira Mirku - na CRVENOM TEPIHU vikao na nju, a ona ga BRANI
Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to - vikao je Savić na svoju lepu ženu pred svima
21.10.2022
CelebrityZvezda Meka za početnike: Vujadin SAVIĆ pomoćnik Milojeviću
Miloš Milojević saopštio vest - bivši fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić priključen je stručnom štabu srpskog šampiona
07.09.2022
FudbalLEKCIJA IZ LEPOG PONAŠANJA - posle vulgarnog ispada supruga, oglasila se glumica Mirka Vasiljević
Vujadin Savić zbog objave gde poziva na zabranu Parade ponosa, ušao u raspravu sa jednom devojkom koja se završila pogrdnim rečima
17.08.2022
Celebrity