PORODICA IZ INDIJE ODLUČILA DA DOĐE U SRBIJU! Samo su SPAKOVALI kofere i KRENULI, za to je "krivo" jedno SAZNANJE!
U želji da što bolje upoznaju zemlju koju posećuju, Kovidov otac Samir kontaktirao je web sajt Dunavskih vodiča
28.05.2024
SrbijaTo će biti najmodernija PIJACA U REGIONU: BUVLJAK na Miljakovcu gotov do KRAJA OKTOBRA
Do nove adrese gde će buvljak biti od jeseni moći će brzo i lako da stignu građani iz svih delova
20.08.2023
BeogradZEMLJA IZ SNOVA nudi da se preselite na neko do njenih OSTRVA i ZARAĐUJETE 80.000 evra, ali... POSTOJI jedna CAKA
Svi zainteresovvani će moći da se prijave do 1. jula
17.06.2023
SrbijaKolektiv "Boška Buhe" NEĆE DA SE SELI sa Trga: Ne terajte nas iz NAŠE KUĆE, Manda je ŽIVOT DAO za ovo pozorište
Rekonstrukciju koči problem nastao 2017. kada je u katastru izvršeno uknjiženje prostora foajea i sale od strane preduzeća Rubin Kruševac
20.03.2023
BeogradČitaj kako je NAPISANO: Švajcarski grad PLAĆA 25.000 evra da se PRESELITE tamo, ALI...
Albinen je opština u okrugu Leuk i kantonu Valais na jugu Švajcarske
13.03.2023
SvetŠta se s nama desilo kad NOVINAR mora da se ISELI iz Srbije zbog PRETNJI SMRĆU?
Iz PEN su rekli da nam je potrebno hitno izmeštanje, jer petnje smrću meni, znače i pretnje smrću mojoj porodici, kaže Marko Vidojković
06.03.2023
SrbijaI mi se, VALJDA, nešto pitamo? Premeštanje ZOO vrta bez planskog osnova, ocenjuje "MINISTARSTVO PROSTORA"
Urbanistkinja Iva Čukić ističe da se loša praksa isključivanja javnosti u donošenju odluka nastavlja
03.02.2023
BeogradŠapić o novom ZOO VRTU: Najbolja lokacija je ADA SAFARI, ne brinite NEĆE SE ZIDATI TAMO GDE SU SADA LAVOVI I ALIGATORI
Bio je predlog za Krnjaču i Surčin, ali to nije najbolje rešenje
03.02.2023
Beograd