OTRILA INTIMNE DETALJE Lepa Lukić o navodnom dečku: "On ima 88, ja 85, ne trčimo u krevet"
Pevačica se srela sa starom ljubavi posle 50 godina.
09.02.2025
BalkanIZNENAĐENJE ZA 85. ROĐENDAN LEPE LUKIĆ: Saradnici joj priredili gala proslavu, ovaj kolega prvi čestitao (VIDEO)
Pevačicu obradovali tortom, cvećem i balonima.
15.01.2025
BalkanGORAN BREGOVIĆ JE BIO ZALJUBLJEN U LEPU LUKIĆ! Kad je to čula, pevačica nije mogla da veruje!
Kaže da nije bilo uobičajeno da se muzičari poput njega susreću sa estradom.
21.12.2024
BalkanESTRADA NA KOMEMORACIJI DRAGANU MARKOVIĆU PALMI: Lepa, Era i Vera Matović snuždeni, tu su i ostali pevači (FOTO)
Pripadnici estradnog miljea odali pačst političaru sa kojim su sarađivali i družili se dugi niz godina.
25.11.2024
SudbineLEPA LUKIĆ OTKRILA KOLIKO DUGUJE PALMI Pomogao joj je u jako teškom trenutku: "Sve je dao..."
Kolega joj je saopštio tužnu vest, a jedna stvar joj je posebno teško pala...
23.11.2024
Balkan"SAMO MI VEPROVI FALE" Lepa Lukić potkačila Karleušu nakon sukoba, spomenula i tužbu
Pevačica se našla u neprijatnoj situaciji nakon izjave koleginice.
14.11.2024
Balkan"BOJIM SE DA ME NE POKOPAJU KAO SKITNICU": Lepa Lukić ima TRI penzije, ali ipak štedi za svoju sahranu
Pevačica brine o troškovima o svoje sahrane.
08.11.2024
BalkanLepa Lukić prima čak TRI penzije: Iz Kanade dobija najveću cifru, ukupna suma "boli glava"
Tolika ima od penzija da više ne mora da nastupa
14.10.2024
BalkanLepa Lukić rešila da TUŽI Jelenu: Karleuša tvrdi da joj je koleginica rekla da je Baka dobar u krevetu
Pevačica smatra da Jeleni treba pažnja, pa se hvata za njeno ime.
07.10.2024
BalkanPOZNATI NA CRVENOM TEPIHU! Evo ko je sve došao na svečano otvaranje PLAVE DVORANE SAVA CENTRA (FOTO+VIDEO)
Ukupna investicija u obnovi Sava Centra iznosila je 120 miliona evra, od čega je 40 miliona evra uloženo u obnovu Plave dvorane
03.09.2024
BalkanPEČAT KARIJERE! Ministar Selaković uručio ZLATNU MEDALJU KRALJICI NARODNE MUZIKE Lepi Lukić, evo kako je ona reagovala
Na svečanosti u Etnografskom muzeju, Selaković je uručio medalju kojim je Vučić odlikovao Lukić za postignute rezultate u oblasti muzike
03.07.2024
Balkan