"TREBALO MI JE 3.000 EVRA, A SAD MI TREBA 9.000 EVRA MESEČNO, JER JE SVE POSKUPELO" Šok izjava Marine Visković
Pevačica je otkrila i da uskoro pokreće privatni biznis.
27.12.2024
BalkanDonosimo vam PET NAČINA KAKO DA UŠTEDITE NOVAC! Sada je vreme kada se najviše troši, zato treba biti mudar
Novac je važan svima, ali isto tako, ne zna svako sa njim, zato vam ostavljamo savete kako da raspolažete njim u vreme kada se najviše troši
05.05.2024
ČuvarkućaAko plaćate KEŠOM u NEMAČKOJ, UGOSTITELJI daju POPUST: U SRBIJI to nije moguće, a evo i ZAŠTO
Nemci i dalje radije plaćaju gotovinom u odnosu na građane drugih evropskih zemalja
08.11.2023
ČuvarkućaTramp POTROŠIO 40.2 MILIONA dolara za SUDSKE TROŠKOVE iz fonda za Političku akciju
On se suočava sa desetinama federalnih optužbi na Floridi zbog čuvanja poverljivih državnih dokumenata u svom domu
31.07.2023
SvetIskustvo SRBINA koji u Americi vozi KAMION: Otkrio kolika mu je ZARADA, ali i TROŠKOVI
Najvažnija je dobra organizacija, ali i želja da se radi
02.04.2023
SrbijaProsečno ŠKOLOVANJE u Srbiji košta 34.000 evra: A ko su "STUDENTI KOJE SU POJELI SKAKAVCI"?
Najskuplje je dobiti stomatologa, a "najjeftinije" diplomca sa društvenih nauka
21.02.2023
SrbijaFINANSIJE presušile, ljudi se muče da sastave KRAJ S KRAJEM, a biće JOŠ GORE
Zakupci stanova, koji se suočavaju sa najbržim povećanjem stanarine u deceniji, posebno su na udaru
30.01.2023
SvetDa li živimo BOLJE ili GORE nego pre 10 godina? UPOREDILI SMO plate, penzije i cene - i SVE JE JASNO
Uporedni troškovi iz 2013. godine i danas konačno daju odgovor na pitanje da li nam je "skok" primanja išta značio
24.01.2023
ČuvarkućaSrbima IZBUŠENE GUME, ali je onda usledio DIVAN GEST: Sarajevski ugostitelj pokrio TROŠKOVE i još ih ČASTIO VEČEROM
Ja samo mogu da kažem hvala čoveku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva, rekao je jedan od oštećenih
04.01.2023
RegionSUOČAVANJE sa visokim troškovima energije - PAKET PODRŠKE za ceo ZAPADNI BALKAN stiže iz EU
Sve ujedinjene političke snage mogu da ostvare cilj, za dobrobit građana. Sada je taj trenutak - poručila je Fon der Lajen
27.10.2022
PolitikaKoliko košta PUTARINA ZA GRČKU i šta sve treba da znate kad krenete na put
Naplate putarine od Soluna do Halkidikija nema
02.07.2022
Čuvarkuća