Vesti > Region

Srbima IZBUŠENE GUME, ali je onda usledio DIVAN GEST: Sarajevski ugostitelj pokrio TROŠKOVE i još ih ČASTIO VEČEROM

Ja samo mogu da kažem hvala čoveku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva, rekao je jedan od oštećenih

Izvor: K1info/Tanjug

04/01/2023 > 14:22

podeli vest:

Srbima IZBUŠENE GUME, ali je onda usledio DIVAN GEST: Sarajevski ugostitelj pokrio TROŠKOVE i još ih ČASTIO VEČEROM
Foto: Pixabay.com


Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović platio je troškove turista iz Srbije čije su gume na automobilima izbušene u Sarajevu.

Brajlović je kupio sve nove gume, platio montiranje, balansiranje i turisti su dobili besplatnu večeru.

Podsetimo, tokom novogodišnje noći u Sarajevu su izbušene gume na automobilima beogradskih i novosadskih registarskih tablica.

Na Fejsbuk stranici "Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka" oglasio se Bojan Gregurek, jedan od vlasnika oštećenih automobila i poručio da je zahvalan na svemu što je Brajlović uradio za njega i njegovog zeta, koji je ujedno i vlasnik drugog oštećenog automobila.

- Želim samo da vam javim da je Sejo ispoštovao svaku reč - napisao je na početku svoje objave vlasnik oštećenog automobila.

Dodao je da su ovim lošim gestom upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva kao i velikog gospodina Seju koji sve finansirao.

- Svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umeli. Ja samo mogu da kažem hvala tom čoveku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva - naveo je Gregurek, prenele su banjalučke Nezavisne novine.

 

 

 


 

Ostavite komentar