Izložba fotografija "IMAGERY OF JAZZ" Anđelka Vasiljevića od 24. oktobra u Domu omladine Beograda
Otvaranje izložbe zakazano je za 18.00 časova, uoči uvodnog koncerta ovogodišnjeg Beogradskog džez festivala - STANKOVIĆ ALL STARS
20.10.2023
ArtIZLOŽBA "Pri(ČA) iz foto-pita" Aleksandre Ignjatović u okviru ROK FESTIVALA PRIČA U ČAČKU
Tradicoionalni rok festival održaće se u hali KK "Borac" u Čačku od 21. do 23. septembra
21.09.2023
MuzikaPRATEĆI PROGRAM pred Arsenal fest 13: KRAGUJEVAČKI AKORDEONISTI sa Amirom Medunjanin i Vlatkom Stefanovskim
U 18 časova u Galeriji Narodnog muzeja biće otvorena izložba "Saputnici" čuvenog rokenrol fotografa Nebojše Babića
27.06.2023
MuzikaNiko kao - KOJA: Na Kalemegdanu OTVORENA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA posvećena muzičaru Dušanu Kojiću
Izložbom "Koja: Ja imam šarene oči" obeležava se 40 godina od izlaska prvog albuma Dicipline kičme "Sviđa mi se da ti ne bude prijatno"
22.04.2023
ArtU Galeriji Kuće legata otvoreno ŠESTO IZDANJE "Beogradskog meseca fotografije - Kolorama"
Predstavljeno je pet samostalnih projekata domaćih i međunarodnih fotografa, kao i izložba dobitnika nagrada konkursa "Novi talenti 2023"
31.03.2023
ArtU Narodnoj biblioteci OTVORENA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA "Primenjena nostalgija"
Projekat je zamišljen kao serija zajedničkih izložbi fotografija autora iz Srbije i jednog iz zemlje predsedavajuće EU
25.11.2022
Art"NOVI TALAS" na fotografijama Gorana i Srđana Vejvode - otvorena IZLOŽBA FOTOGRAFIJA "Mi"
Izložene fotografije prikazuju u raznim situacijama članove beogradskih novotalasnih Idola i Šarlo Akrobate, kao i Dejvida Brina
20.10.2022
ArtU Silosima spektakularna izložba ADD HORIZONS, fotografskog dua HIISHII
Izložba predstavlja deceniju rada, putovanja i istraživanja na polju fotografije, a čine je 33 fotografije sa 11 destinacija
26.09.2022
Art