Sport > Time Out

Brutalna MAKLJAŽA NAVIJAČA usred Pariza: Letele stolice i UPALJENE BAKLJE u pabu (VIDEO)

Veče uoči meča izbila je prava makljaža u jednom pabu

Izvor: K1info/Sportal.rs

Autor: Kristina Jokić

28/11/2023 > 09:30 >> 09:55

podeli vest:

Brutalna MAKLJAŽA NAVIJAČA usred Pariza: Letele stolice i UPALJENE BAKLJE u pabu (VIDEO)
Foto: X Printscreen/AwayDays_/Wikipedia


Žestoka tuča dogodila se u Parizu u ponedeljak uveče kada su navijače Njukasl junajteda napali navijači Pari Sen Žermena u jednom pabu u centru grada. Snimci su se omdah ražirili na društvenim mrežama, a komentari pljušte sa svih strana.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci navijača Njukasla koji pokušavaju da blokiraju vrata jednog paba u kojem su se nalazila oba tima. Ultrasi francuskog kluba bacali su stolice i napadali navijače drugog tima. Nastao je opšti haos i makljaža.

Na jednom od snimaka se vidi kako razbijaju stakla. Upalili su i bacali čak i baklje, a jedan navijač je bacio i kriglu prema navijačima PSŽ-a koji su pokušali da uđu u pab.

Grupa navijača engleskog predstavnika objavila je obaveštenje u kome se navodi da se pripazi na bezbednost.

- Ostanite bezbedni u Parizu večeras. Držite se zajedno i pazite jedni na druge.

U pokušaju da obuzda nasilje uoči utakmice u utorak, policija je navela da bi pabovi sa gostujućim navijačima trebalo da se zatvore ranije kako bi se smanjio rizik od sukoba.

Obaveštajne službe su najavljivale potencijalne problema nakon što su navijači PSŽ bili umešani u incidente sa pristalicama Njukasla posle njihovog prvog meča, koji je Njukasl dobio sa 4-1.

Meč na Parku prinčeva na programu je u utorak od 21 čas.

Ostavite komentar