Sport > Time Out

TENISERKA koja se našla u centru KORONA SKANDALA se obnažila za Božić

Ona je navodno koristila lažne kovid pasoše kako bi mogla da učestvuje na turnirima

Izvor: K1info/blic.rs

06/01/2023 > 21:50

podeli vest:

TENISERKA koja se našla u centru KORONA SKANDALA se obnažila za Božić
Foto: printscreen Instagram/camila_giorgi_official


Kamila Đorđi važi za jednu od najatraktivnijih teniserki na svetu, ali je pred kraj godine surovo optužena.

Tužilaštvo u Vićenci pokrenulo je istragu pred kraj novembra pod sumnjom da su izdavane lažne potvrde o vakcinaciji protiv virusa korona kako bi se dobile „zelene karte“. Navodno, lažni „kovid pasoš“ koristila je i teniserka Kamila Đorđi kako bi mogla da učestvuje na turnirima.

Ona je bila klijentkinja lekara koji se našao u centru istrage, a koji je zbog lažnih potvrda već bio u zatvoru u februaru ove godine. Dokumenti su poslati i Teniskom savezu Italije, radi eventualnih kaznenih mera. A sada su isplivali novi detalji.

Italijanski mediji su preneli da je doktorka, koja je pod istragom zbog lažnih kovid pasoša, potvrdila da Kamila Đorđi i njena porodica nisu vakcinisani.

- Poznajem njihovu porodicu odavno. Mogu da potvrdim da niko iz porodice Giorgi nije primio pravu vakcinu - preneli su.

Teniserka se još nije oglašavala povodom ovog slučaja, ali je rešila da nešto objavi na Instagramu. Kamila se slikala i snimala u donjem vešu i muškarci su "poludeli". I to sve na katolički Božić.

Đorđi ima 30 godina, trenutno je 67. na WTA listi. Tokom minule sezone je ostvarila po 16 pobeda i poraza, a od nagrada sa turnira je zaradila 755.167 dolara.

 

 

 

Ostavite komentar