Sport > Time Out

ČAROBNO: Georgina Ronaldu NJEGOVIM PARAMA kupila Rols Rojs

Izvor: K1info

26/12/2022 > 19:58

podeli vest:

ČAROBNO: Georgina Ronaldu NJEGOVIM PARAMA kupila Rols Rojs
Foto: Printscreen/Instagram


Nekome je Božić upravo prošao, nekome tek stiže 7. januara - između je i Nova godina - dakle, pregršt prilika za davanje (i primanje) poklona. Neko će od Deda Mraza da dobije čokoladu, neko knjigu - neko možda i kilo, dva slanine, što je u ovo vreme izraziti, izraziti luksuz - a neko i Rols Rojs od 285.000 evra.

U videu koji je na društvene mreže okačila Georgina Rodrigez, izabranica jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, videćete da Portugalac sigurno nije dobio slaninu, ali, eto, jeste Rols Rojs...

I ovom prilikom moramo da odamo priznanje bivšoj prodavačici Georgini, koja je svojoj najvećoj ljubavi na svetu kupila automobil od njegovih para... To je, prosto, čarobno.

Bilo kako bilo, Georgini se na društvenim mrežama pohvalila da je Ronalda obradovala skupocenim Rols Rojsom (da ne pominjemo cifru i treći put).

- Magično božićno veče. Volim vas. Hvala Deda Mraze - napisala je Georgina uz snimak na kojem se vidi kako je Ronaldo reagovao na ovo iznenađenje.

Fudbaler je odmah seo za volan četvorotočkaša da provoza familiju, a potom smo u umilnom videu mogli da primetimo da je i i Ronaldo je svoju porodicu obradovao poklonima. Pogledajte kome su pripale bicikle, a kome konzola za igranje - sedište sa papučicama za vožnju i volanom...

 

Ostavite komentar