Sport > Košarka

BERON PROVOCIRAO Delije: Amerikanac žestoko "POČAŠĆEN" u finišu meča

Navijači Crvene zvezde reagovali na gest nekadašnjeg miljenika nakon postignute trojke

Izvor: K1info

15/12/2022 > 21:59

podeli vest:

BERON PROVOCIRAO Delije: Amerikanac žestoko "POČAŠĆEN" u finišu meča
Foto: Starsport


Pretrpela je Crvena zvezda prvi poraz od kada je na njenu klupu seo Duško Ivanović, i to posle 10 uzastopnih pobeda, od kojih je šest bilo u Evroligi.

Međutim, seriji je došao kraj, pa je pobedu u Pioniru odneo Armani, ponajviše zahvaljujući bivšem igraču crveno-belih - Biliju Beronu.

Američki šuter je sa 19 poena bio ključni čovek pobede gostiju, u statističke kolone ugradio je i pet trojki od kojih je ona poslednja, na tačno minut pre kraja za vođstvo Milana 69:65, bila odlučujuća da gosti odbiju veliki nalet rivala.

Međutim, navijače Zvezde nije toliko naljutio sam koš, koliko gestikulacija Berona, koji je sa obe ruke imao poruku za čitavu halu da sedne. Tako je i pokazivao, spuštanjem dlanova, što je dovelo do burne reakcije gotovo kompletnih tribina.

Brzo je stigao odgovor na ovakav potez Amerikanca.

- Fu*k you Bili, Fu*k you Bili - grmelo je sa obe tribine na kojima su bili navijači Zvezde, koji posle ovoga više neće gajiti simpatije prema ovom košarkašu.

Bili spušta loptu

Isti povici za Berona, još bučniji, čuli su se i po završetku utakmice dok su gosti polako napuštali parket. Kasnije, na pitanje novinara Sporkluba: "Da li je za tebe lično bilo teže zbog navijača bivšeg kluba?", Bili je imao spreman odgovor:

- Volim ovu halu, ovo je jedna od najvećih hala na svetu, posebno sa ovakvom atmosferom, ekstremno je teško ovde igrati. Volim ovaj klub, nema ljutnje na kraju, idemo dalje - rekao je Beron.

 

Ostavite komentar