Sport > Košarka

SRCE da ti stane: ZVEZDA pobedila Makabi u TRILER završnici

Četa Duška Ivanovića ušla je u duel protiv Izraelaca osokoljena pobedom u Berlinu

Izvor: K1info

24/11/2022 > 19:25

podeli vest:

SRCE da ti stane: ZVEZDA pobedila Makabi u TRILER završnici
Foto: Starsport


Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi u 10. kolu Evrolige sa 69:68 (27:18, 9:11, 14:18, 19:21). Posle velike borbe izabranici Duška Ivanovića slomili su "Ponos Izraela", pa se Izraelci već drugi put iz Beograda vraćaju kući pognutih glava, pošto ih je prošle nedelje savladao i Partizan.

Crveno-beli su meč protiv Makabija u Pioniru igrali u "pomerenom terminu" od 17.30 časova (umesto u 19.00) zbog Svetskog prvenstva u fudbalu, kako bi navijači mogli da stignu da gledaju i meč Brazil - Srbija, koji počinje od 20.00 časova.

Izabranici Duška Ivanovića pred ovu utakmicu bili su u mini-seriji sa dve vezane pobede - prvu su ostvarili pred svojim navijačima protiv Asvela pre nedelju dana, dok su u ovaj duel ušli ohrabreni pobedom od pre dva dana protiv Albe u Berlinu.

Foto: Starsport

 

Pred meč sa Izraelcima strateg crveno-belih, koji je ekipu preuzeo baš pred duelprotiv Asvela prošle sedmice, rekao je da je zdravstveni bilten dobar i svi igrači su spremni za okršaj protiv "Ponosa Izraela". Računajući ovu utakmicu, Zvezda i Makabi su se do sada sastajali 15 puta, a međusobni skor je 9:6 za crveno-bele.    

Standings provided by Sofascore
 

 

Ostavite komentar