Sport > Košarka

Ovo je LUDO, ovo je ŠOU: Kampaco u euforiji posle POBEDE NAD PARTIZANOM

Svi su bacali stvari na teren, ali znam kako je to, uživao sam u svemu, ovo je sjajan šou, rekao sjajni zvezdin Argentinac

Izvor: K1info

18/02/2023 > 07:24

podeli vest:

Ovo je LUDO, ovo je ŠOU: Kampaco u euforiji posle POBEDE NAD PARTIZANOM
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić


Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u večitom derbiju u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, čime su ostvarili šansu da se sutra od 21.00 čas protiv Mege bore za trofej - 83:75.

Posle meča, Fakundo Kampaco bio je jako raspoložen za priču. Uprkos prekidima i meču koji je trajao dva i po sata, kaže da je uživao u ovome.

- Bilo je ludo. Bilo je to nešto drugačije, uživamo sam, navijači su bili odlični, bili su nam motivacija kroz utakmicu koja nam je bila potrebna. Loše smo počeli, u prvom poluvremenu nismo dobro parirali, a u drugom smo bili agresivniji. Morali smo da budemo pametniji u nekim delovima utakmice.

Ovo je pravi šou, tako misli Kampaco.

- Ne, nisam očekivao da bude ovako ludo. Svi su bacali stvari na teren, ali znam kako je to, uživao sam u svemu, ovo je sjajan šou. Stvarno sam uživao i na i van terena. Dali smo sebi i navijačima veliku pobedu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

 

Promena se desila zbog promene stila odbrane.

- Mislim da smo promenili mentalitet u vezi odbrane, bili smo agresivniji. U prvom poluvremenu nismo igrali tako, a oni su bili komotni. U drugom delu je bilo drugačije, to nam je dalo dobre odluke u napadu. Nedović je bio sjajan, potom je to bio Petrušev, u svakom delu meča je neko bio ispred.

Šta je to igračima govorio Ivanović iz tunela nakon što je bio isključen?

- On je govorio taktičke stvari, iako je bio van. Mislim da je bio ključ, bio je lider, slušali smo ga, dobijali smo poruke.

Ističe da je tim morao da bude dosta fokusiraniji, u čemu je pomogao i pomoćni trener.

- Kada je bio isključen, morali smo da iskoračimo, da budemo fokusiraniji, agresivniji, pomoćni trener je uradio sjajan posao. Takođe smo primili poruke od njih.

 

Ostavite komentar