Sport > Košarka

Obradović ljut zbog navijača: Ne želim da VREĐAJU nikoga, već samo da BODRE TIM

Trener Partizana je posle pobede nad Spartakom rekao da je to bila "odrađena utakmica", ali da želi da navijanje bude bez ružnih reči

Izvor: K1info/Tanjug

15/02/2023 > 21:09

podeli vest:

Obradović ljut zbog navijača: Ne želim da VREĐAJU nikoga, već samo da BODRE TIM
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić


Igrali smo protiv tima za koji je bilo potrebno izaći sa motivacijom kakvu oni imaju. Nismo najbolje krenuli, ali smo zaigrali bolje.

Što bi rekli, "odrađena utakmica", izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle pobede protiv Spartaka na startu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća (91:69).

- Čestitke Spartaku na fer i sportskoj borbi, čestitam im na tome - rekao je trener crno-belih na konferenciji za medije.

On se potom osvrnuo na neprimerena skandiranja navijača crno-belih (ponovo uvrede na račun supruge Nebojše Čovića, prim.aut).

- Kada sam se pre godinu i po dana vratio u Partizan, tada sam sa velikim ponosom govorio da  što sam se vratio naši navijači jedino i isključivo bodre košarkaše i da ostave provokacije, bilo koga… Večeras su se čule ružne reči i nisam saglasan sa tim, naglasio je Obradović. Voleli bismo da to prestane. Voleli bismo da imamo navijače koji isključivo bodre tim. Došli su u velikom broju, neverovatna ljubav, ali ne želim da vređaju nikoga više - poručio je Obradović.

 

 

 

Ostavite komentar