Sport > Fudbal

HRVAT POŽELEO SREĆU ORLOVIMA, hajde da i mi poželimo međusobni DUEL U FINALU

U Torinu igra sa trojicom reprezentativaca Srbije, pa je nekako prirodno i da ih podržava

Izvor: K1info/Sportal.rs

01/12/2022 > 20:27

podeli vest:

HRVAT POŽELEO SREĆU ORLOVIMA, hajde da i mi poželimo međusobni DUEL U FINALU
Foto: Tanjug/AP


Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić poslao je poruku podrške Srbiji pred meč sa Švajcarskom na Mundijalu u Kataru. Hrvati su remijem sa Belgijom (0:0) prošli u osminu finala SP kao drugi iz F grupe, a za to mesto se bore i Orlovi sutra (20.00) protiv Švajcaraca.

Vlašić je baš u razgovoru sa srpskim medijima poželeo sreću svojim saigračima iz Torina Nemanji Radonjiću, Vanji Milinkoviću Saviću i Saši Lukiću.

- Imam trojicu saigrača u reprezentaciji Srbije i naravno da im želim svu sreću - rekao je Vlašić.

Otkrio je i da se odmah posle meča čuo baš sa Radonjićem.

- Dopisivao sam se baš sad Radonjićem, preneo mi je da je super atmosfera i da nikad nije bila bolja u timu - otkrio je Vlašić, iako je samoinicijativno pokrenuo to pitanje.     

Vlašić je prokomentarisao novi uspeh "kockastih".

- Bilo smo dobri, propustili nekoliko šansi, a onda je stigla nervoza. Na kraju je 0:0 bilo dovoljno. Treba imati sreće - dodao je.

Foto: Tanjug/AP

Hrvati "iščupali" remi protiv Belgije i otišli u osminu finala Mundijala

Da je umesto Lukakua neki osnovac igrao fudbal, Hrvatska sigurno ne bi prošla dalje - pa i drvo da je stajalo, lopta bi se odbila u njihov gol - ovako se Belgijanac svojski potrudio i neviđenim, neviđenim promašajima poslao "kockaste" dalje.

Kada se tome doda i bleda igra i remi protiv Maroka, retko ko bi rekao da je Hrvatska sigurno došla do osmine finala (pitanje je uopšte da li i zasluženo), ali to izabranike Zlatka Dalića nije remetilo u zadovoljstvu.

- S obzirom na to da smo vicešampioni bila bi tragedija da nismo prošli. Jesmo dobili nezgodnu grupu, sa dobrim protivnicima, ali smo uspeli da prođemo - zaključio je Nikola Vlašić.

Bilo kako bilo, kad je već Vlašić nama poželeo sreću, hajde i mi onda da uzvratimo i poželimo njemu duel protiv Srbije u finalu Mundijala. Ali, da mi pobedimo.

 

 

 

Ostavite komentar