Sport > Fudbal

VLAHOVIĆ PRETI TUŽBOM - napadač Srbije progovorio o tračevima i sukobu sa SELEKTOROM

Želim da zaštitim integritet mog imena, sve te priče sa mreža su nebuloze

Izvor: K1info

30/11/2022 > 15:54

podeli vest:

VLAHOVIĆ PRETI TUŽBOM - napadač Srbije progovorio o tračevima i sukobu sa SELEKTOROM
Foto: Starsport


Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović našao se u prethodnom periodu u centru pažnje, iako nije bio naš najbolji igrač u na Mundijalu u Kataru. Igrao je samo protiv Brazila pola sata, dok protiv Kameruna nije ulazio u igru, pa se pokrenulo pitanje zbog čega ga nije bilo u timu.

Napadač Juventusa je izašao pred medije ove srede i govorio o "vanfudbalskim stvarima", o kojima je bilo reči na društvenim mrežama.

- Bilo šta pričati o tome je suvišno, ali moram da reagujem, jer se radi o mom imenu. Sve te priče i stvari koje čitate i koje svi mi čujemo nema potrebe da komentarišemo, to su ozbiljne nebuloze. To rade ljudi kojima je dosadno i koji su isklompleksirani, ljuti na nekog, iskompleksirani, rade protiv interesa reprezentacije. Mi smo ujedinjeniji nego ikada, atmosfera je nikad bolja - rekao je Vlahović.

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

 

On je naglasio da će reagovati zbog tračeva, a da je u timu Srbije sve savršeno među igračima.  

- Te priče rekla-kazala... Na njih se ne osvrćem. Želim da zaštitim integritet mog imena, braniću ga zakonski i pravno. Nije prvi put da se ovo dešava. Nikad se do sada nisam oglašavao, nije to moj stil. Ali, umesto da nam svi pruže podršku, radi se o ovim stvarima. Reč je o ljudima, koji nikad nisu ništa radili, kojima je prazna biografija, ali neće zarađivati na mom imenu - kaže napadač Juventusa.

Takođe, on je uoči utakmice protiv Švajcarske (petak, 20 časova) objasnio i šta je hteo da poruči objavom na Instagramu da je "uvek spreman", u danima u kojima je selektor Dragan Stojković Piksi objasnio naciji da visoki napadač ipak nije "fit" i da ne može da igra.

Nema problema između mene i selektora, ja sam napisao da sam uvek spreman - i sa jednom nogom - ali ako je za ekipu bolje i da ostanem na klupi, onda nema problema. Sve je u dogovoru sa Misterom. Tu nema problema. Spreman sam da dam sve od sebe da Srbija prođe u naredni krug - rekao je Vlahović.

Foto: Starsport

Filip Kostić

Očekuje nas teška i zahtevna utakmica, njima je odbrana jača strana, kompaktna i dobro su organizovana ekipa, dodao je brzonogi Filip Kostić o Švajcarcima.

- Imali smo sreće da su nam drugi rezultati išli na ruku i da sami odlučujemo. Nadam se da ćemo sada ispraviti sve, biti pravi i proći dalje - istakao je Kostić.

Na kraju, skoro u glas, fudbaleri Juventusa su poručili.

- Ne interesuju nas nikakve provokacije Švajcaraca, igrati za svoju zemlju na Mundijalu je nešto najlepše, živimo za ovu utaknicu  idemo na sve ili ništa, kad ako ne sad, da pobedimo, za nas, za navijače, za državu, za sve naše ljude - zaključili su Vlahović i Kostić.

 

 

 

Ostavite komentar