Sport > Fudbal

GUDELJ I JOVIĆ jednom fotografijom stali na put TRAČEVIMA

Igrači su na Instagramu objavili provokativnu zajedničku fotografiju

Izvor: K1info

30/11/2022 > 15:03

podeli vest:

GUDELJ I JOVIĆ jednom fotografijom stali na put TRAČEVIMA
Foto: Printscreen Facebook/FSS


Reprezentativci Srbije Luka Jović i Nemanja Gudelj objavili su fotografiju koja će zaustaviti brojne tračeve, koji su se mogli čuti o nacionalnom timu Srbije i ljubavnom životu igrača.  

Nakon što je proveo neko vreme sa svojom porodicom, u društvu verenice Sofije Milošević i sina Alekseja, Jović se na Instagramu oglasio slikom iz svlačionice, na kojo je podignutih pesnica pored defanzivnog veziste Nemanje Gudelja.

Reprezentativci su danima govorili kako je atmosfera u timu tokom Mundijala odlična, kako su svi u sjajnim odnosima i privrženi su cilju - pobedama Srbije. To su ponovili i na konferenciji za medije pred meč sa Švajcarskom, a upravo ova slika je odgovor na sve tračeve i komentare.

Foto: Instagram/Nemanja Gudelj

 

Jović je postovao: "Spreman za sledeću", misleći verovatno na utakmicu sa Švajcarskom koja sledi u petak od 20 časova, a i da još nije proveo ni minuta u igri.

Nemanja Gudelj je odgovorio tako što je repostovao ovu sliku, a uz nju dodao smajlije koji se smeju, kao i smajli sa bokserskim rukavicama. 

Igrači dobili slobodno vreme

Selektor Srbije Dragan Stojković dao je ove srede nešto više slobodnog vremena koje su mogli da provedu sa porodicama. Sofija Milošević, verenica Luke Jovića, objavila je snimak na kom je srpski napadač sa sinom. U Dohu je stigla i Ana Rajković, supruga golmana Rajkovića, a na turniru je od ranije i Anastasija Ražnatović, devojka Nemanje Gudelja. Piksijeva porodica je takđe ovde, supruga i ćerke.

- Stvarno nikad bolja atmosfera nije bila između igrača. Mislim da je dobar 'miks' između nas, držimo se zajedno i to je pozitivno. Samo treba da ostanemo takvi i nema nikakvih problema.. - rekao je kapiten Dušan Tadić pred ovaj meč i očigledno je bio potpuno iskren. 

Ono što trenutno muči naš tim su povrede, fizička sprema brojnih igrača koji su stigli "roviti" na Mundijal, ali i ozbiljan kvalitet rivala u petak. Ali, nema veze šta nas čeka, ako smo mi pravi.  

 

Ostavite komentar