Sport > Fudbal

Ni VRAČEVI NISU ŠTO SU BILI: Najveća afrička ZVEZDA propušta MUNDIJAL

Ako su i korišćeni nokat od slona, zub od leoparda ili krmelj od šimpanze - nisu pomogli da Mane zaigra u Kataru

Izvor: K1info

18/11/2022 > 07:46

podeli vest:

Ni VRAČEVI NISU ŠTO SU BILI: Najveća afrička ZVEZDA propušta MUNDIJAL
Foto: Tanjug/AP


Nadali su se nemogućem, najavljivali da će da traže pomoć vračeva, sve oči su bile uprte u višu silu, ali, avaj - najveća zvezda reprezentacije Senegala i svakako jedan od najboljih afričkih fudbalera, Sadio Mane, zbog povrede neće moći da pomogne saigračima na Svetskom prvenstvu.

Reprezentativac Senegala i fudbaler minhenskog Bajerna povredio se u Bundesligi, kada su Bavarci rasturili Verder (6:1), a težina povrede je ukazivala da postoji realna mogućnost da popularni napadač ne bude u potpunosti spreman za mečeve u Kataru.

S tim u vezi, Senegalci su se okrenuli nekonvencionalnim metodama lečenja - kad već regularna zapadnjačka medicina nije bila uspešna - pa su odlučili da pitaju vračeve za pomoć u izlečenju Manea. Nije poznato da li su vračevi bajali, možda koristili pramen grive lava, nokat od slona, zub od leoparda, krmelje od šimpanze ili šta već rade i koriste, ali ako su i pokušali - ni oni nisu uspeli da oporave uzdanicu Senegala.

Najpre je nedavno stigla informacija da neće moći da igra u prvoj utakmici protiv Holandije 21. novembra, zatim ni u drugoj protiv Katara 24. novembra, da bi na kraju stiglo zvanično saopštenje da neće uopšte moći da igra za Senegal.

 

Ostavite komentar