Sport > Fudbal

STANKOVIĆ dobija OTKAZ u Sampdoriji? HAOS na stadionu posle PORAZA od Lećea

Srpski trener od 6. oktobra zabeležio dve pobede, remi i pet poraza

Izvor: K1info

12/11/2022 > 23:10

podeli vest:

STANKOVIĆ dobija OTKAZ u Sampdoriji? HAOS na stadionu posle PORAZA od Lećea
Foto: Printscreen/Youtube


U svom poslednjem meču Serije A pred pauzu zbog početka Svetskog prvenstva, Sampdorija je kod kuće izgubila od Lećea sa 2:0. Iako Dejan Stanković nije bio na klupi, njemu se izgleda sprema otkaz posle jedva nešto više od mesec dana provedenih na klupi Sampdorije.

Kako piše italijanski Skaj sport, na stadionu je nastao haos posle izgubljene utakmice, koju je bivši trener Crvene zvezde gledao sa tribina.

- Navijači su bili besni i pokušali su da blokiraju izlaze na stadionu Luiđi Feraris, poznatom i kao Marasi. Hteli su da zadrže igrače i direktore unutar stadiona. Tenzija je "probila plafon", a Stanković je izgledao uzrujeno dok je sa tribina gledao utakmicu usled kazne zbog isključenja na prethodnoj utakmici - pišu italijanski mediji.

Poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio, obelodanio je da je trenutni Stankovićev tim spreman da ga smeni, a na njegovo mesto bi mogao da dođe prekaljeni Klaudio Ranijeri.

- To upravi verovatno neće poći za rukom, jer ih je Ranijeri već odbio kada je Marko Đampaolo dobio otkaz pre više od mesec dana - napisali su.

Stanković je u Sampdoriju stigao 6. oktobra i od tada je upisao dva trijumfa, od kojih je jedan u Kupu Italije, jedan remi i čak pet poraza.

Mogući novi trener italijanskog tima Ranijeri je najbolje dane imao na klupi Lestera, koji je vodio do titule prvaka Premijer lige, a u Sampdoriji je bio od oktobra 2019. do juna 2021. Bez posla je od januara, kada je dobio otkaz u Votfordu.

 

Ostavite komentar