Sport > Time Out

NEVIĐENA fotografija: PREPOZNAJETE jednu LEGENDU, ali ko je druga uz RADOMIRA ANTIĆA?

Čuveni golman podsetio se događaja od pre 30 godina ispred stadiona Reala iz Madrida

Izvor: K1info/kurir.rs

30/10/2022 > 12:44

podeli vest:

NEVIĐENA fotografija: PREPOZNAJETE jednu LEGENDU, ali ko je druga uz RADOMIRA ANTIĆA?
Foto: Printscreen/Instagram


Bivši golman Real Madrida Iker Kasiljas verovatno mora malo više da pazi šta postavlja na društvene mreže, jer posle nedavne objave da je gej, koju je posle obrisao uz tvrdnju da mu je nalog hakovan, a zatim i beg od javnosti iz Španije, nisu mu doneli mnogo poena među fanovima i pripadnicima LGBT populacije.

Zato je Kasiljas počeo više da se bavi fudbalskim stvarima, udarajući pomalo i na emocije javnosti - na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju sa Radomirom Antićem od pre više od 30 godina, brzo prikupivši preko 94.000 lajkova i više od 400 komentara...

Jedan od najboljih trenera sa ovih prostora Radomir Antić, preminuo je pre tri godine, ali ovaj gest bivšeg reprezentativca Španije pokazuje da on nije niti će biti zaboravljen. Posebno ne u ovoj evropskoj zemlji, gde je posebno voljen i poštovan, a vodio je tri velika španska kluba - Real Madrid, Barselonu i Atletiko Madrid.

Kasiljas je na svom Instagram profilu objavio zanimljivu fotografiju na kojoj je imao samo deset godina.

- Onaj seljak sa tako jako otvorenim ustima sam ja. Imao sam samo 10 godina i imao sam sreću da se fotografišem sa Radomirom Antićem ispred stadiona Santijago Bernabeu. To je bilo pre 31 godinu... - napisao je Kasiljas.

Kasiljasu se zbog ove emotivne poruke i fotogradije javila i ćerka Radomira Antića:

- Ova fotografija je uzbudljiva za celu njegovu porodicu. Dan pre derbija ispred Bernabeua, nakon što ga je Saragosa otpustila, rekao mi je da će jednog dana trenirati Real Madrid. Maštanje je besplatno, a u stvarnosti se to i dogodilo. Hvala ti, Ikere! - napisala je Ana.

Iker Kasiljas je legenda Reala, za koji je nastupao u periodu od 1999. do 2015. godine i u tom periodu osvojio tri Lige šampiona, pet titula prvaka Španije i brojne druge trofeje i nagrade. Sa reprezentacijom Španije bio je prvak sveta i dva puta prvak Evrope. Karijeru je završio u Portu 2020. godine, zbog srčanih problema.

 

Ostavite komentar