Sport > Fudbal

ZAGRLJAJ Stankovića i Lukakua: Uzeo je MOJU DECU pod svoje

Trener Sampdorije i fudbaler Intera privukli pažnju posle međusobnog duela

Autor: K1info/rts.rs/sportal.rs

30/10/2022 > 11:38

podeli vest:

ZAGRLJAJ Stankovića i Lukakua: Uzeo je MOJU DECU pod svoje
Foto: Tanjug/AP


Dejan Stanković juče se, posle devet godina, vratio na "Đuzepe Meacu" kao trener i u duelu Serije A sa Sampdorijom pretrpeo poraz od Intera (3:0), čije je boje branio kao igrač.

Po završetku meča snimljen je i zagraljaj Stankovića i Romelua Lukakua, pa je na potom održanoj konferenciji za medije Italijane zanimalo zašto su njih dvojica u tako dobrim odnosima.

- On je prihvatio moju decu, priglio ih - golmana Filipa i isto tako i Aleksandra, koji je trenirao malo sa seniorima. Uzeo ih je pod svoju zaštitu, dao im je i svoj dres, on ima srce od zlata i zahvalan sam mu na tome što je učinio za moju decu - otkrio je trener Sampdorije otkud jaka veza sa Belgijancem.

Stankovićev sin Filip izvesno vreme trenirao u Interovoj akademiji, a sada je na pozajmici u holandskom Folendamu u kojem pruža sasvim solidne partije, dok je Aleksandar i dalje u juniorskom pogonu "neroazura".

Naravno, nikome nije promaklo ni kako je bivši fudbaler Intera dočekan od strane navijača, kojima je bez sumnje ostao u srcu.

- Lepo sam primljen i zahvaljujem se navijačima nero-azura na dobrodošlici i aplauzu. Toliko emocija... Ali, kada je meč počeo, mislio sam samo na Sampdoriju i meč - istakao je Stanković.

 

 

 

 

Ostavite komentar