Sport > Fudbal

GROF BOŽOVIĆ izvređao SPALETIJA i Nemce: Ja sam LEGENDA ruskog fudbala!

Crnogorski trener svašta rekao Rusima, i o njima i o kolegama iz Zapadne Evrope

Izvor: K1info

02/11/2022 > 16:32

podeli vest:

GROF BOŽOVIĆ izvređao SPALETIJA i Nemce: Ja sam LEGENDA ruskog fudbala!
Foto: Starsport


Nekadašnji trener Crvene zvezde izgleda da se dobro iznervirao u Rusiji, te je u intervjuu za RB Sport rekao koliko voli tu zemlju, ali da ipak nije poštovan koliko bi trebalo. Štaviše, izvređao je trenere iz Nemačke i Italijane koje je nazvao k**tonima, a najgore je prošao Lučano SpaIeti.

 

- Vi sve vreme trčite za tim Nemcima i Italijanima. Pobedio sam ovog ćelavog  k**tona Spaletija sa Rostovom i drugim ekipama. Zapamtite, ja sam legenda ruskog fudbala! Ali svi bi me ubili u Rusiji jer sam Srbin, mala figura. I vi stalno zovete Italijane, Nemce - svi su k**toni. Znate li ko sada podržava Rusiju? Ja, brate! Srbi i Crnogorci su za Rusiju! A ovi k**toni, Italijani i Nemci? Niko, ni za koga! Oni su niko. Zašto mislite da vas Evropa voli? Nikada vas nisu voleli. Uradio sam odličan posao u Rusiji, a vi me zovete fizrukom (đubre) - pričao je Božović u dahu.

Kako tamošnji mediji navode, on je naglasio da voli rad u Rusiji, ali da često ima oponente.

- Ja sam Crnogorac, Srbin, a osećam se i kao Rus. Volim Rusiju, imam utisak kao da sam rođen ovde i nikada mi neće biti dosta rada u toj zemlji. Sa Amkarom sam zauzeo četvrto mesto u ligi. Da li uopšte razumete šta je to? Sa Rostovom sam osvojio Kup Rusije, godinu dana kasnije stigao do finala sa Lokomotivom. Ja sam jedini strani trener u Rusiji koji je dve godine zaredom vodio tim do finala Kupa. O stavio sam nešto iza sebe, to će ostati zapisano u istoriji, ali vi i dalje više volite Nemce i Italijane - kaže nekadašnji trener Zvezde.

 

 

 

 

Ostavite komentar