Sport > Fudbal

"Golubovi" ISKLJUCALI Partizan, PETRIĆ optimista: Nismo se odrekli TITULE

Strateg crno-belih kaže da ima još mnogo da se igra i da će svokom meču pristupati kao da je Kup

Izvor: K1info

12/11/2022 > 16:32

podeli vest:

"Golubovi" ISKLJUCALI Partizan, PETRIĆ optimista: Nismo se odrekli TITULE
Foto: Starsport


Posle neočekivanog poraza u Humskoj od Spartaka (1:0), trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je, dan uoči utakmice sa Novim Pazarom, da se njegov tim nije odrekao titule i pored razlike na tabeli u odnosu na Crvenu zvezdu, koja sada iznosi 10 bodova.

Bilo kako bilo, ako crno-beli žele da ta izjava ima ikakvo utemeljenje, moraće sutra od 15.30 časova, kada dočekuju Novi Pazar u okviru 19. kola Superlige Srbije, da uzmu sva tri boda.

- Ima još mnogo da se igra i u prvenstvu i u Evropi, mi se svakako nismo odrekli titule. Svakoj utakmici ćemo pristupati kao da je u pitanju Kup. Novi Pazar je ekipa koja sutra dolazi rasterećena da igra protiv nas jer su skupili dovoljno bodova koji im to dozvoljavaju. Iskusna su ekipa i imaju trenera koji igra ofanzivan fudbal. Očekujem drugačiju utakmicu u odnosu na Spartak. Da će igrači biti svežiji - izjavio je trener crno-belih danas na konferenciji za medije.

Petrić je naveo da protiv "golubova" njegov tim nije bio na uobičajenom nivou, ali veruje u drugačije izdanje protiv Novopazaraca.

- Protiv Spartaka smo bili spori. Nije to samo umor. Videlo se po duelima, udarcima na gol i po pasu. Nadam se da će biti drugačije sutra. Igračima jeste teško ali jedva čekaju da sutra izađu na teren i dokažu se - zaključio je Gordan Petrić.

Standings provided by Sofascore
 

 

 

 

 

Ostavite komentar