Sport > Fudbal

PROPAST izbora u FSS: Zadovoljne DELIJE čine da CIRKUS izgleda VESELIJE

Navijači Zvezde nastavljaju da se protive izboru Nenada Bjekovića za predsednika Saveza

Izvor: K1info

31/10/2022 > 23:26

podeli vest:

PROPAST izbora u FSS: Zadovoljne DELIJE čine da CIRKUS izgleda VESELIJE
Foto: Starsport


Čitav dan Srbija bruji o blatu u kojem se i dalje valja srpski fudbal... Činjenice da nije održana sednica Izborne Skupštine FSS na kojoj je trebalo da bude izabran i predsednik naše krovne kuće fudbala; da će sednice biti sutra, ali bez izbora čelnog čoveka; da nam UEFA i FIFA prete sankcijama zbog toga - samo govore u prilog tome da bi zbog dobrobiti Srbije i razvoja društva trebalo ukinuti naš fudbal na nekoliko godina.

Pošto to, nažalost, neće da se desi, treba istaći da ćemo predsednika Fudbalskog saveza Srbije dobiti naredne godine, a da su se povodom čitave ove ujdurme oglasili i navijači Crvene Zvezde, Delije, koje su otvoreno protiv izbora Nenad Bjekovića za prvog čoveka našeg Saveza.

Kao što je poznato, on je i jedni kandidat, a osim navijača Zvezde i sam klub se protivi izboru Bjekovića. No, zadržaćemo se ovde na Delijama, koje neumorno agituju protiv "grobara na čelu FSS". Oni su se danas ponovo oglasili saopštenjem, ovoga puta sa naslovom "Cirkus se nastavlja". Saopštenje vam prenosimo u celosti.

- Nejasno je da li se danas igrala utakmica u Pazovi ili je bio pokušaj održavanja Izborne skupštine za predsednika FSS. Svakako, samo prisustvo ovolikog broja policije govori da ovo što se radi nije normalno i da je sve na silu. Danas je trebalo da se održi Skupština i da se izabere predsednik FSS, ali na naše zadovoljstvo nije bilo kvoruma i ista nije održana.

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

- U medijima može da se pročita da će sednica biti održana sutra, ali još uvek ne znamo da li će na njoj biti i glasanje. U slučaju izbora Nenada Bjekovića sutra, ili nekog drugog dana, meseca, kad god to bilo, dogovorićemo se o terminu protesne šetnje. Pošto se borba i dalje nastavlja, takođe dogovaramo naše dalje korake o kojima će svi biti obavešteni. Zadovoljni smo odlaganjem izbora, ali smo i dalje pri stavu da je nedopustivo da Nenad Bjeković bude predsednik FS Srbije - navodi se u poruci Delija Sever.

 

 

Ostavite komentar