Sport > Fudbal

Počela Skupština FSS, Piksiju aplauz, pojavio se i NEDIMOVIĆ

Bivši ministar poljoprivrede, koji se pominje kao kandidat za predsednika FSS, na sednici je u Staroj Pazovi

Izvor: K1info/Tanjug

01/11/2022 > 15:03

podeli vest:

Počela Skupština FSS, Piksiju aplauz, pojavio se i NEDIMOVIĆ
Foto: Starsport


Izborna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS), koja je trebalo da bude održana juče, ali je odložena zbog nedostatka kvoruma, počela je danas u Staroj Pazovi, javlja Tanjugov reporter sa lica mesta.

Jedini kandidat za mesto predsednika Nenad Bjeković povukao je danas zvanično kandidaturu za tu funkciju, javlja Tanjugov reporter sa lica mesta.

Bjeković je danas u pisanom saopštenju naveo da povlači kandidaturu za mesto prvog čoveka Saveza.

Današnjoj sednici prisustvuje 72 od 85 delegata, što je dovoljno za kvorum. Na sednici je usvojen izveštaj Verifikacione komisije.

Na sednici se nalazi i bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji se pominje kao kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Sednici prisustvuje i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je dobio aplauz.

Na jučerašnjoj Sednici trebalo je da bude izabran novi predsednik FSS. Jedini kandidat za ovu funkciju Nenad Bjeković odlučio je da povuče svoju kandidaturu, preneli su ranije danas beogradski mediji.

 

Bjeković je otvorio današnju sednicu Skupštine FSS. On je trebalo da bude izabran za naslednika Slaviše Kokeze, koji je podneo ostavku u martu 2021. godine. 

Protiv Bjekovićevog izbora je bila Crvena zvezda, a navijači "crveno-belih" su čak najavili i proteste ukoliko legenda Partizana postane prvi čovek Saveza.

Sednici prisustvuju predstavnici UEFA i FIFA.

 

 

Ostavite komentar