Sport > Fudbal

Bjeković zvanično POVUKAO KANDIDATURU za predsednika FSS

Rasplet cele situacije oko Fudbalskog saveza Srbije očekuje se tek u januaru naredne godine

Autor: K1info

01/11/2022 > 14:57

podeli vest:

Bjeković zvanično POVUKAO KANDIDATURU za predsednika FSS
Foto: Starsport


Jedini kandidat za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenad Bjeković povukao je danas zvanično kandidaturu za tu funkciju, javlja Tanjugov reporter sa lica mesta.

Bjeković je danas u pisanom saopštenju naveo da povlači kandidaturu za mesto prvog čoveka Saveza.

Foto: Starsport

 

Današnjoj sednici prisustvuje 72 od 85 delegata, što je dovoljno za kvorum. Na sednici je usvojen izveštaj Verifikacione komisije. Verifikovani su mandati 84 delegata, pošto Tomislav Karadžić ne može da bude delegat, jer je počasni predsednik FSS.

Nekadašnji prvi čovek Partizana pominjao se do sada kao jedini kandidat za naslednika Slaviše Kokeze, ali je ljudima u taboru Crvene zvezde to smetalo.

U ponedeljak je trebalo da budu održani predsednički izbori u Kući fudbala u Staroj Pazovi, ali nije ispunjen kvorum, pa je Skupština otkazana za utorak za 14 sati.

Ipak, Bjeković je povukao kandidaturu, čak i pre početka nove Skupštine, ali bi ona svakako trebalo da bude održana samo bez biranja predsednika FSS-a.

Za sada, sve ide u prilog tome da predsednik Fudbalskog saveza Srbije od januara bude Branislav Nedimović, doskorašnji ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije.

 

 

 

Ostavite komentar