Sport > Fudbal

SKANDAL u Superligi, TUČA na terenu i na tribinama u IVANJICI

Gosti iz Bačke Topole pobedili, ali meč Javor - TSC nije obeležio fudbal

Izvor: K1info/Sportal.rs

29/10/2022 > 17:25

podeli vest:

SKANDAL u Superligi, TUČA na terenu i na tribinama u IVANJICI
Foto: Printscreen/TV Arenasport


Fudbaleri Javora, posle podviga koji su napravili u prošlom kolu Superlige Srbije, kada su u Beogradu igrali nerešeno (3:3) sa Partizanom, na svom terenu poraženi su od TSC-a sa 1:0, ali je meč ostao u senci nemilih događaja koji su još jednom potvrdili da se srpski fudbal zaglibio u duboko blato.

Što se tiče samog duela, posle prvih 45 minuta mreže su mirovale, a jedini pogodak za goste iz Bačke Topole dao je Ifet Đakovac, i to sa bele tačke u 49. minutu.

Međutim, po završetku meča viđene su strašne scene u Ivanjici. Čim je glavni sudija meča Milan Stefanović označio kraj utakmice, došlo je do opšteg meteža na terenu. Uletela je i publika, pa se nije znalo ko koga napada.

Na teren je uletelo i obezbeđenje i pokušalo da spreči sukob i tuču, a bežao je od toga i sudija. Onda je izvadio crveni karton iz džepa i krenuo da deli redom, ali nije ni stigao sve da isključi, pošto je većina igrača pobegla u svlačionicu. Sudiju su i napali iz stručnog štaba gostujuće ekipe, pa je morao i da se posluži rukama i da odgurne ljude od sebe. 

Foto: Printscreen/TV Arenasport

Nemile scene po završetku meča Javor - TSC

Kada se sve nekako smirilo na terenu, nastao je haos na tribinama. Iza klupe TSC-a došlo je do sukoba navijača, padali su ljudi po tribinama i deluje da je došlo do tuče, pa je i tu reagovala obezbeđenje. 

Duel Javora i TSC-a označio je početak 17. kola Superlige Srbije, koje će biti odigrano danas i sutra, kada na terene izlaze i Crvena zvezda i Partizan.

Superliga Srbije, 17. kolo - subota: Javor - TSC 0:1, Čukarički - Novi Pazar 2:2, Voždovac - Napredak 0:0, Vojvodina- Mladost GAT 2:0. Nedelja: Kolubara - C. zvezda (17.00), Mladost - Radnički K. (18.30), Partizan - Radnički N. (19.00).

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Ostavite komentar