Sport > Fudbal

PARTIZAN bez uzdanice DO KRAJA evropske jeseni, propušta NICU i SLOVAČKO

Informaciju iz tabora crno-belih potvrdio i trener Gordan Petrić

Izvor: K1info

24/10/2022 > 13:21

podeli vest:

PARTIZAN bez uzdanice DO KRAJA evropske jeseni, propušta NICU i SLOVAČKO
Foto: Starsport


Partizan u meču protiv Javora nije mogao da računa na Patrika Andradea, a ispostavilo se da povreda fudbalera nije nimalo naivna i da crno-beli na njega neće moći da se oslone ni u naredna tri meča.

To je potvrdio i strateg Partizana Gordan Petrić, a činjenica da veziste sa Zelenortskih Ostrva neće biti u timu narednih desetak dana znači i da neće moći da pomogne četi iz Humske do kraja evropske jeseni.

- Andrade neće biti spreman za gostovanje Nici. Deset dana će biti van trenažnog procesa. Tek za mečeve sa Spartakom i Novim Pazarom možemo da računamo na njega - istakao je Petrić.

Parni valjak gostuje Nici u četvrtak u petom kolu Lige konferencije. Zatim u nedelju čeka Radnički u Superligi, pa na zatvaranju evropske jeseni Slovačko trećeg novembra.

Posle toga slede okršaji sa Spartakom i Novim Pazarom, a zatim sledi pauza zbog Mundijala u Kataru.

"Pao" novi potpis

Sa druge strane, iz Humske su stigle i lepe vesti - jedan od najtalentovanijih izdanaka Partizanove omladinske škole - Janko Jevremović, potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa crno-belima, i to načetiri gpdine.

Jevremović ima 18 godina, igra na poziciji desnog krila i pripada generaciji u kojoj je stasavao i Samed Baždar, koji je uveliko prvotimac.

 

Ostavite komentar