Sport > Fudbal

Kakva je SUDBINA BAHARA nakon LOŠE SERIJE u Ligi šampiona? Terzić OTKRIO da li Barak ostaje TRENER ZVEZDE

Zvezda trenutno ima jedan osvojen bod, izgubili u Ligi šampiona

Izvor: K1info/blic.rs

19/11/2023 > 11:23

podeli vest:

Kakva je SUDBINA BAHARA nakon LOŠE SERIJE u Ligi šampiona? Terzić OTKRIO da li Barak ostaje TRENER ZVEZDE
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, govorio je o igri ovog kluba u proteklim mečevima. Potvrdio je da će Barak Bahar ostati na poziciji glavnog trenera ekipe iz Ljutice Bogdana.

Crveno-beli nisu ostvarili pobedu u Ligi šampiona, trenutno imaju jedan osvojen bod, dok zaostaju šest bodova za Partizanom u Superligi.

- Bahar ostaje sigurno, dali smo mu podršku. Rezultati koje će sigurno napraviti u prespektivi amortizovaće neke negativne kritike upućene na njegovu adresu. Moramo da budemo spremni na kritiku - rekao je Terzić gostujući na TV Prva.

- Čitajući medije, deluje mi da je Srbija ksenofobična zemlja. Srbija je decenijama i vekovima prepoznata kao zemlja koja ima široko srce i prihvata strance. Iznenađuje me kada čujem neke naše trenere koji dvadest godina ne rade ništa, ali komentarišu strance. Globalizacija je učinila svoje. Svi uzimaju bolje jae i kvalitetnije. trener ostaje sigurno. I rezultati, koje će on sigurno napraviti u perspektivi će amortizovati negativne kritike upućene na njegov račun. Vi kada vodite Zvezdu morate da imate i kritiku, ne mogu da vas samo hvale.

Terzić je istakao da navijači nikada neće prestati da imaju nerealna očekivanja, ali da Crvena zvezda raste kao klub.

- Rezultati dobre Crvene zvezde, koji će doći, će amortizovati napada na njega. navijači Zvezde nikada neće prestati da imaju nerealna očekivanja. I kada Mančester Siti dođe, navijači će očekivati da Zvezda pobedi. Mi, ne samo da igrajmo Ligu šampiona, mi smo vodili protiv Mančester Sitija vodili prvo poluvreme. Crvena zvezda raste kao kklub i bićemo sve jači i jači u godinama pred nama.

Istakao je da Zvezda mora da ima strategiju i ostane istrajna na putu da je ostvari.

- Florentino Perez je jednom rekao: "Hrabri donose odluke". Mi ne možemo da donosimo odluke na osnovu člčitanja komentara i forumaša. Mi moramo da imamo strategiju i da budemo istrajni na tom putu. Zvezda želi da igra moderno, evropski i nećemo se zadovoljiti prosekom.

Ostavite komentar