Sport > Fudbal

Trener ZVEZDE otvorio DUŠU u DOMOVINI: Evo šta je rekao o DELIJAMA, upravi i SRBIMA

Barak je istakao da je razočaran scenama u Liverpulu, gde je minut ćutanja za Izrael izviždan

Izvor: K1info/telegraf.rs

15/11/2023 > 21:45

podeli vest:

Trener ZVEZDE otvorio DUŠU u DOMOVINI: Evo šta je rekao o DELIJAMA, upravi i SRBIMA
Foto: Starsport


Trener Crvene zvezde Barak Bahar otputovao je u Izrael, gde je pričao sa nekoliko medija. Posle intervjua koji je dao za jedan projekat koji podržava učenike, u kojem je pričao o problemima u Zvezdi, ali i o tome kako u Srbiji gledaju na situaciju u Izraelu.

Bahar je u sredu uveče dao intervju u emisiji Erez i Abri na Kanalu 12, gde ej pričao o tome kako je živeti u Evropi kao Izraelac tokom rata.

Barak je istakao da je razočaran scenama u Liverpulu, gde je minut ćutanja za Izrael izviždan.

- To u Liverpulu je bilo veoma razočaravajuće. Ogromne su žrtve, a neke od njih su navijale za Liverpul. Ne očekujem da vole Izrael, ali malo poštovana, minut ćutanja je dovoljan. Podrša u Nemačkoj je neverovatna, klubove tamo vode navijači i novac ne vlada, tako da istina izlazi na videlo - naglasio je trener Zvezde. 

Foto: Starsport

 

Osvrnuo se i na situaciju u Zvezdi i podršku navijača i uprave:

- Počeli smo sjajno. Sada je manje dobar period. Kada imate rezultate, imate veću moć da utičete na ljude. Ovo je najveći klubu u Srbiji, sa najvećim uticajem na Balkanu. Osećam podršku mnogih navijača, a svakako i od uprave. Srbi sada nemaju ratove, postoji interesovanje oko situacije na Kosovu, ali se je fokusirano na sport.

Ostavite komentar