Sport > Fudbal

Juventus PRODAJE Vlahovića? Šuška se da bi POZNATO IME moglo da ga ZAMENI

Srpski napadač ne želi da pristane na ponudu o produženju ugovora

Izvor: K1info/index.hr

12/11/2023 > 17:51

podeli vest:

Juventus PRODAJE Vlahovića? Šuška se da bi POZNATO IME moglo da ga ZAMENI
Foto: Tanjug/AP Photo/John Raoux


Juventus je spreman da proceni ponude za Dušana Vlahovića u letnjem prelaznom roku, a kao zamenu za srpskog napadača voleo bi da dovede Atletikovog Alvara Moratu.

Prema pisanju italijanskih medija, Vlahović ne želi da pristane na ponudu o jednogodišnjem produženju ugovora sa klubom iz Torina.

U Juventusu bi želeli da Vlahović saradnju potpisanu do leta 2026. godine produži za još jednu sezonu, ali strelac 27 golova u 72 utakmice za Juve zasad to ne želi. Prema aktuelnom ugovoru njegova plata iznosi 7 miliona evra po sezoni, a klub bi hteo njegov ostanak da osigura bonusima.

Italijani pišu da je Vlahovićeva plata opterećenje za klub i spremni su da poslušaju klubove koji će ih u letnjim mesecima kontaktirati sa idejom otkupa ugovora. Bude li prodat, prva želja za zamenu je Morata.

Njega ugovor sa Atletikom veže do kraja sezone. Iako postoje informacije da bi ga španski klub rado zadržao, konkretni potezi još nisu povučeni. Morata je ove sezone zabio 12 golova u 14 utakmica za Atletiko. Ima i tri asistencije.

Ostavite komentar