Sport > Fudbal

Kupićemo vaš klub, PA ĆEMO GA SPALITI! Najvijači Zvezde ozbiljno RAZBESNELI pristalice Sitija, PALE TEŠKE PRETNJE

Navijači crveno-belih mahali novčanicama na Etihadu, druga strana je tu poruku savršeno dobro tazumela

Izvor: K1info

20/09/2023 > 11:15

podeli vest:

Kupićemo vaš klub, PA ĆEMO GA SPALITI! Najvijači Zvezde ozbiljno RAZBESNELI pristalice Sitija, PALE TEŠKE PRETNJE
Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson


Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija 3:1 u prvom meču ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona uprkos vrlo dobrom utisku koji su ostavili na stadionu Etihad.

Crveno-beli su čak i poveli u finišu prvog poluvremena golom Osmana Bukarija, međutim u nastavku je usledio veliki i ruku na srce očekivani preokret.

Deo šoua ukrale su pristalice na tribinama, posebno navijači Crvene zvezde koji su sve vreme navijali i bili vetar u leđa svojim igračima. Pre meča u ogromnom korteu su došli do stadiona, vrlo burno su proslavili prvi pogodak, a pažnju su privukli i u jednom momentu kada su prema fanovima Građana uperili novčanice.

Jasno je da su time aludirali na ogroman novac koji su Arapi slili u kasu Mančester sitija tokom poslednjih petnaestak godina. Rivali su na to imali vrlo zanimljiv, ali i pomalo čudan odgovor.

- Kupićemo vaš klub, spalićemo ga - uzvikivali su navijači Mančester sitija.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Osim toga pristalice engleskog tima su u jednom momentu uzvikivale da je njihov tim šampion Evrope, ali tada ni Zvezdaši nisu ostali dužni.

Crvena zvezda meč drugog kola Lige šampiona igra za dve nedelje kod kuće protiv Jang Bojsa. Do tada ih, najpre, za tačno sedam dana očekuje večiti derbi sa Partizanom.

Ostavite komentar