Sport > Fudbal

TERZIĆ: Ne bih da opterećujem igrače i stručni štab, ali UTAKMICA protiv Jang Bojsa je naš MEČ GODINE

Crvena zvezda takmičenje u Ligi šampiona počinje gostovanjem Sitiju u utorak od 21 sat, cilj je najmanje plasman u Ligu Evrope

Izvor: K1info/Tanjug

16/09/2023 > 12:53

podeli vest:

TERZIĆ: Ne bih da opterećujem igrače i stručni štab, ali UTAKMICA protiv Jang Bojsa je naš MEČ GODINE
Foto: Starsport


Ako smo ikoga želeli da izbegnemo iz prvog šešira, to je bio Mančester Siti. Najbolja ekipa na planeti u poslednjih pet, šest godina i zato bi utakmica protiv Jang Bojsa 4. oktobra na Marakani mogla da bude "meč godine", izjavio je generalni direktor FK Zvezdan Terzić.

Zvezda takmičenje u Ligi šampiona počinje gostovanjem Sitiju u utorak od 21 sat.

Foto: Starsport

 

- Ne bih voleo da opterećujem igrače i stručni štab time, ali jasno je da bismo pobedom sebi otvorili širom vrata ka zacrtanom cilju. Da, to je najvažniji meč za Crvenu zvezdu u ovoj godini. A, neće oni da dođu kod nas i kažu "evo, mi smo došli da vam damo tri boda". I oni imaju očekivanja, nadanja. I nikako se taj tim ne sme potceniti - rekao je Terzić.

Ali, čak i da ne osvojimo u Beogradu tri boda, imamo meč i u Bernu, gde ćemo, naravno, da idemo na pobedu, dodao je on.

- Biće zanimljivo. Ima mnogo naših navijača u Bernu. Biće ih i u Lajpcigu, siguran sam. Verujem da ćemo na oba ta gostovanja imati podršku kao da maltene igramo kod kuće - rekao je on.

Prema njegovim rečima, Zvezdin cilj je proleće u Evropi.

- Za očekivati je, realno, s obzirom na to da smo krenuli iz trećeg šešira, da i osvojimo to treće mesto. Jer, ako bismo završili iza Jang Bojsa, to bi bio neuspeh. Brojke kažu da smo mi u ovu grupnu fazu ušli kao favoriti u odnosu na njih. Naravno želimo i više od toga i nećemo odustati od svojih snova, odnosno od borbe za drugo mesto - rekao je on.
 

Ostavite komentar