Sport > Fudbal

Šta zna LUKA TONI šta je igranje za SRBIJU: Vlahović POHVALJEN, pa se raspričao

Nadam se da ću sada da proradim i u Juventusu, ušao sam u seriju

Izvor: K1info/mondo.rs

28/03/2023 > 10:53

podeli vest:

Šta zna LUKA TONI šta je igranje za SRBIJU: Vlahović POHVALJEN, pa se raspričao
Foto: Starsport


Dušan Vlahović konačno nasmejan posle tri gola za reprezentaciju Srbije u 72 sata. A komentar čuvenog italijanskog napadača Luke Tonija ga je nasmejao...

Srbija se mučila u Podgorici i nikako nije mogla da "probije" odbranu Crne Gore, a onda je Dušan Vlahović demonstrirao klasu. Ušao je sa klupe, kao iznenađenje selektora Stojkovića, a nije mu dugo trebalo da napravi razliku na terenu.

Ubrzo pošto je jedan napad po levoj strani propao i iznervirao Piksija, ponovio se maltene isti, samo sada sa vrhunskom završnicom Vlahovića koji je u 78. "načeo" Mijatovića, da bi u nadoknadi i potvrdio pobedu od 2:0.

U izjavi za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije kazao je da je utakmica "bila teška kao što su i očekivali", dodavši da su svi srećni zbog dve pobede u ovom mini-ciklusu, dok se i sam Vlahović nada da će nakon tri gola u dresu "orlova" sada da mu krene i u opremi sa grbom Juventusa.

Interesantno, čuveni italijanski napadač Luka Toni je pratio nastupe Vlahovića u dresu Srbije i povodom njegove krize u Seriji A (nije dao gol šest utakmica, još od februara), kazao je da je "sve u glavi i da ima veći pritisak u Juventusu".

- To kaže? Ha, nije Toni igrao za našu reprezentaciju, ne zna šta je to! - nasmejao je Dušan Vlahović i nastavio: 

- Cela naša država čeka gol i raduje se našim uspesima. Nemam ja nikakav pritisak, samo da ja sada nastavim jako, to je bio samo jedan period i to će sve doći na svoje - poručio je sjajni napadač.

 

Ostavite komentar