Sport > Fudbal

Pravi RATNIK već stoji! Nemanja GUDELJ se oglasio o ZDRAVSTVENOM stanju BRATA

Srpski reprezentativac zahvalio svima koji su pružili podršku Dragiši i celoj porodici

Izvor: K1info/Tanjug

26/03/2023 > 14:54

podeli vest:

Pravi RATNIK već stoji! Nemanja GUDELJ se oglasio o ZDRAVSTVENOM stanju BRATA
Foto: Starsport


Fudbaler Sevilje i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj objavio je danas da se njegov brat Dragiša oporavlja u bolnici pošto je sinoć izgubio svest na utakmici treće španske lige između Kordobe i gostujućeg Rasing Ferola.

Dragiša Gudelj, koji igra za Kordobu, u 11. minutu se pri rezultatu 1:1 srušio na zemlju, ali je posle brze intervencije lekara vratio svest i prevezen je u bolnicu.

Kordoba je tokom dana objavila na društvenim mrežama da je Dragiša Gudelj pod lekarskim nadzorom, ali je da je svestan i u stabilnom stanju.

- Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe - napisao je Nemanja Gudelj na svom Instagram nalogu na kojem je objavio sliku svog brata iz bolnice.

On se, između ostalog, posebno zahvalio lekarskom timu kluba, kao i svim zdravstvenim radnicima u bolnici u Kordobi.

- Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. Pravi ratnik već stoji! Jer kažu da nikada ne odustaje, hvala vam - naveo je Gudelj.

Nemanja Gudelj se trenutno nalazi u Podgorici gde se sa reprezentacijom Srbije sprema za predstojeći meč grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Crne Gore.

 

Ostavite komentar