Sport > Fudbal

Minut ĆUTANJA i plišane IGRAČKE: Dirljivo u Novom Pazaru, FUDBAL u drugom planu

Navijači našeg superligaša odali počast žrtvama jučerašnjeg požara, ali i deci pogođenoj zemljotresima u Turskoj i Siriji

Izvor: K1info

06/03/2023 > 21:20

podeli vest:

Minut ĆUTANJA i plišane IGRAČKE: Dirljivo u Novom Pazaru, FUDBAL u drugom planu
Foto: Printscreen/Youtube/RTV Novi Pazar


Fudbaleri Novog Pazara na domaćem terenu pobedili su danas kragujevački Radnički sa 1:0 u meču 25. kola Superlige Srbije. Pobednički gol za Novopazarce dao je Andrija Majdevac u 19. minutu, a duel su obeležila i dva potresna trenutka.

Naime, zbog strašne tragedije koja je juče pogodila Novi Pazar, kada je četvoro dece nastradalo u požaru, u ovom gradu je proglašen Dan žalosti, pa je i duel počeo minutom ćutanja.

Takođe, oko 4.000 gledalaca odalo je počast i žrtvama nedavnih katastrofalnih zemljotresa u Turskoj i Siriji, i to na izuzetno upečatljiv način - kako su to nedavno uradili i navijači Bešiktaša - bacali su plišane igračke na teren, namenivši ih deci koja su pogođena tragedijom.

Novi Pazar je posle pobede nad Kragujevčanima peti na tabeli sa 44 boda, dok devetoplasirani Radnički 1923 ima 27 bodova. Novopazarci u 26. golu gostuju Crvenoj zvezdi, dok će Kragujevčani biti domaćini Napretku.

U drugom meču 25. kola Superlige Srbije koji je odigran danas u Novom Sadu, Mladost GAT i Radnički iz Niša remizirali su bez golova na “Karađorđu”.

 

 

Ostavite komentar