Sport > Fudbal

PARTIZAN ponovo OČAJAN: Kragujevčani ODNELI BOD iz Beograda

Crno-beli sada zaostaju 13 bodova za Crvenom zvezdom pred "večiti derbi" koji je na programu u sledećem kolu Superlige

Izvor: K1info/Sportal.rs

27/02/2023 > 16:07

podeli vest:

PARTIZAN ponovo OČAJAN: Kragujevčani ODNELI BOD iz Beograda
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana nastavili su niz loših igara i očajnih rezultata - u Beogradu su protiv Radničkog iz Kragujevca odigrali 1:1 (1:0) u okviru 23. kola Superlige Srbije.

Crno-bele je u vođstvo doveo Kvinsi Menig u 12. minutu, a konačan rezultat meča postavio je Milutin Vidosavljević golom u 80. minutu. Četa iz Humske sada na drugom mestu zaostaje za Crvenom zvezdom čak 13 poena, a predstojeći duel u Superligi biće upravo "večiti derbi", koji Partizan dočekuje u evidentnoj krizi.

Kragujevčani su odmah na startu stavili do znanja protivniku da ih ne zanima ko je sa druge strane i da žele da se nadigravaju. Od prvog trenutka su delovali organizovanije i češće su pretili golu protivnika od domaćina, koje je od poraza sačuvao prvenstveno sjajni Popović na golu.

Koliko-toliko su fudbaleri Partizana imali igru u prvoj poluvremenu, dok se u drugom nisu videli i Radnički je bio bolji rival, pa je zasluženo došao do gola deset minuta pre kraja. 

Vidosavljević  je sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca postavio konačan rezultat 1:1, a stadionom u Humskoj se prolomila salva zvižduka upućena upravi i crno-belim fudbalerima. 

 

 

Ostavite komentar