Sport > Fudbal

DANI ALVEŠ optužen za seksualni NAPAD: Intervenisala POLICIJA, advokati sve PORIČU

Sve se navodno dogodilo u jednom noćnom klubu u Barseloni, veče pre dočeka Nove godine

Izvor: K1info

01/01/2023 > 21:12

podeli vest:

DANI ALVEŠ optužen za seksualni NAPAD: Intervenisala POLICIJA, advokati sve PORIČU
Foto: Tanjug/AP


Brazilski fudbaler Dani Alveš (39) optužen je za seksualni napad, tačnije da je dodirivao ženu u jednom noćnom klubu u Barseloni.

Ona tvrdi da joj je brazilski fudbaler zavukao ruku ispod suknje i da ju je dodirivao. Zbog toga je prvo tražila pomoć od obezbeđenja, a onda je zvala policiju, preneo je španski list ABC.

Prema njihovim informacijama, sve se dogodilo u jednom poznatom noćnom klubu u Barseloni, u noći između petka i subote oko pet ujutru.

Žena tvrdi da je tad došlo do neprikladnog dodrivanja i da su njene prijateljice odmah obavestile obezbeđenje.

- Policija je brzo stigla na lice mesta i razgovarala je sa njom, ali je osoba za koju tvrdi da je dodirivala već napustila klub - navodi se u tekstu.

Oni su pokušali da dođu i direktno do Alveša, ali su umesto toga dobili njegove advokate, koji su negirali te navode. Oni su poručili da je brazilski fudbaler u tom noćnom klubu bio vrlo kratko i da nije imao nikakve veze sa spomenutim događajem.

Alveš je nedavno bio i sa šatiranim timom Brazila na Mundijalu u Kataru, a njihova prepotentnost, nekultura i ponižavanje rivala nekakvim kokošijim plesom posle davanja svakog gola, brzo im se osvetila - eliminisani su u četvrtfinalu od Hrvatske, ostavši bez medalja.

S tim u vezi dolazi i jedan od najboljih video uradaka, na kojem možete da vidite kako upravo kapiten "kockastih" Luka Modrić, hrani pomenute prepotentne kokoške.

 

Ostavite komentar