Sport > Time Out

Bivši fudbaler LIVERPULA OSUĐEN na osam godina ZATVORA kao DILER DROGE

U kući nekadašnjeg igrača "redsa" pronađeno 60 kilograma kokaina, kreka i heroina

Izvor: K1info/telegraf.rs

19/10/2022 > 12:38

podeli vest:

Bivši fudbaler LIVERPULA OSUĐEN na osam godina ZATVORA kao DILER DROGE
Foto: Printscreen/Youtube


Nekadašnji fudbaler Liverpula Lejton Maksvel dobio je osam godina zatvora nakon što je uhvaćen sa ogromnim količinama droge, prenose engleski mediji.

Maksvel je dete Liverpula i postigao je gol u svojoj prvoj utakmici, igrao je sa Stivenom Džerardom i Džejmijem Karagerom, ali je momak sa obećavajućom budućnošću u međuvremenu toliko nisko pao da će morati na robiju.

Naime, policija je napravila raciju i u njegovoj kući u Kardifu pronašla je više od 60 kilograma kokaina, kreka i heroina, kao i 2,5  miliona funti spremnih za dilovanje droge. BBC tvrdi da je mesečno dobijao 500 funti kao kurir od narkobosova.

U pomenutoj operaciji uhvaćeno je još sedam osoba, a sud u Kardifu ih je osudio na ukupno 80 godina zatvora. Prema izveštajima policije, zaplenjeno je ukupno dve tone droge tokom operacije i nekoliko mkiliona dolara u gotovini.

Maksvel je imao samo 19 godina kada je dao prvenac za Redse, da bi nedugo zatim i otpušten. Potom je igrao za Stokport, Kardif i Svonsi, a karijeru je završio 2010. godine igrajući za Beri Taun. Za mladu reprezentaciju Velsa nastupao je 14 puta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar