Sport > Fudbal

NAVIJAČI ZVEZDE rekli svoje: MAGIKO najbolji u 2022.

Na drugo mesto plasirao se Strahinja Eraković, na treće Milan Borjan

Izvor: K1info

22/12/2022 > 19:58

podeli vest:

NAVIJAČI ZVEZDE rekli svoje: MAGIKO najbolji u 2022.
Foto: Starsport


Dobro je poznata činjenica da dres Crvene zvezde nose maestralni fudbaleri i da je navijačima zaista teško da izaberu svog miljenika.

U anketi sporovedenoj na klupskoj aplikaciji navijači su izglasali Aleksandra Kataija za najboljeg igrača u 2022. godini.

Zvezdin Magiko je jedan od najzaslužnijih što je četa iz Ljutice Bogdana osvojila ukupno 12. duplu krunu, a drugu u nizu, dok je u finalu Kupa Srbije protiv Partizana bio je strelac dva spektakularna gola. On je na ovom izboru pobedio sa 610 glasova.

Iza Kataija plasirao se mladi štoper Strahinja Eraković sa 467 glasova. Bio je jedan od najstandarnijih u redovima crveno-belih, pokrivao pozicije štopera i beka. Kruna napornog rada došla je u vidu poziva na Svetsko prvenstvo.

Treće mesto po izboru navijača pripalo je sigurnom čuvaru mreže Crvene zvezde - Milanu Borjanu, koji je dobio 396 glasova. Na sjajnu 2022. godinu i veliki broj podviga sa Zvezdom, prekaljeni golman je upotpunio učešćem na Mundijalu, gde je branio za selekciju Kanade.

Četvrto mesto u ovom izboru osvojio je Gelor Kanga sa 327 glasova, dok je peti bio Mirko Ivanić, trenutno najbolji asistent crveno-belih, uz glasove 285 navijača.

 

Ostavite komentar