Sport > Fudbal

DRAGOVIĆ sve bliži SAMPDORIJI? Fudbalski AGENT otkrio šta želi ZVEZDIN defanzivac

Želja Dejana Stankovića je da ekipu zadrži u Seriji A na kraju sezone

Izvor: K1info

22/12/2022 > 16:55

podeli vest:

DRAGOVIĆ sve bliži SAMPDORIJI? Fudbalski AGENT otkrio šta želi ZVEZDIN defanzivac
Foto: Starsport


Italijanski mediji već neko vreme "krnje" našu Crvenu zvezdu i odvode nam Aleksandra Dragovića (31) u Sampodriju, kod bivšeg trenera crveno-belih Dejana Stankovića.

Tako je i početkom ovog meseca Gazeta delo Sport pisala o Dekijevoj nameri da na svaki mogući način pokuša da zadrži status prvoligaša sa ekipom iz Đenove, u čemu bi dovođenje Dragovića u tim sigurno pomoglo.

Ipak, Dragović ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine i to da li će Sampdorija uopšte biti u prilici da milionsko obeštećenje za iskusnog defanzivca, zavisi od crveno-belih. Prema portalu Transfermarkt, bivši reprezentativac Austrije procenjen je na 5.000.000 evra.

S obzirom na to šta pišu Italijani, Sampdorija ima izuzetno težaka zadatak da u drugom delu sezone sačuva status u Seriji A, pa je možda malo i nelogično da Aleksandar Dragović uopšte i razmišlja o selidbi u Đenovu. Da li mu je bolje da sledeće sezone igra u Seriji B, ili Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom, zna samo on.

Bilo kako bilo, portal "Sampdorianews" objavio je intervju sa fudbalskim agentom Marselom Brilmanom, koji je otkrio da Zvezdin defanzivac po svaku cenu želi u Italiju, gde ga oberučke čeka Dejan Stanković, koji insistira na njegovom dovođenju.

- Ima i drugih klubova koji su zainteresovani za Aleksandra, ali dolazak u Sampdoriju u januaru je njegov cilj. Aleksandrov san je oduvek bio da zaigra u Seriji A. Znamo kakva je situacija u klubu, ali Stanković je odličan trener i Aleksandrov prijatelj, tako da Dragović ima dobar osećaj - istakao je Brilman.

Ipak, i sam agent je priznao da se na kraju za sve pita Crvena zvezda.

- Dajemo sve od sebe da nađemo rešenje, ali u ovom trenutku on je i dalje pod ugovorom sa Crvenom zvezdom i to do 2024. godine - zaključio je Brilman.

 

Ostavite komentar