POBEDNIČKI RECEPT ZA POSNI PASULJ Pravo iz dekine kuhinje - ukus koji se pamti!
podeli vest:

Tražite savršen recept za posni pasulj? Ne tražite dalje! Deka vam danas otkriva sve tajne kako da napravite najukusniji pasulj koji ćete ikada probati! Ovaj porodični recept je savršena kombinacija ukusa, i sigurno ćete ga voleti. Uživajte u svakom zalogaju! Pobednički pasulj je zato što je to recept koji je pobedio vreme, prenoseći se sa generacije na generaciju. Pobedio je sve moderne recepte jer je zadržao autentičnost i pravi domaći ukus, onaj koji se pamti. I na kraju, pobednički je jer će sigurno da osvoji srca svih koji ga probaju!
Potrebno je:
400 gr pasulja
1 veća glavica crnog luka
1 veća šargarepa
1 veći krompir
3 lovorova lista
3 čena belog luka
1 mala kašičica brašna
ml. slatku papriku
suvi začin
so ml biber
seckan peršunov list
ulje
Priprema:
Pasulj oprati u nekoliko voda da voda bude bistra. Sipati malo vode da ogrezne pasulj pa pustiti da pasulj provri. Sipati u rešetku i ispirati hladnovm vodom. Sipati u šerpu i naliti vodom. Dodati luk, šargarepu i krompir sečen na kocke. Dodati kašiku ulja i lovorov list. Kuvati da omekne. Ako treba dolivati vodu. U tiganj sipati malo ulja pa dodati seckan beli luk i brašno.
Mešati da dobije krem boju. pa ubaciti ml papriku izmešati i sipati u pasulj. Kad provri dodati suvi začin, ml biber so i ostaviti još malo da krčka. Dodati na kraju seckan peršunov list. Uživajte danas za vas je kuvao deka!
UBEĐENI SMO DA JE POSNO, A NIJE Ove 4 namirnice ni slučajno nemojte da jedete ako postite!
Danas je počeo Velikogospojinski post, a mnogi vernici se trude da ga ispoštuju kako dolikuje
14.08.2025
Posna jelaPRIPREMITE TELO ZA GOSPOJINSKI POST Kako da se pravilno i bez šoka organizam prilagodi postu od 14. avgusta
Pripremite se za Gospojinski post kroz savete koji olakšavaju duhovno i telesno pročišćenje.
04.08.2025
Tradicija
Ostavite komentar