Showtime > Celebrity

Da li biste PROVELI NOĆ u kući EŠTONA KUČERA I MILE KUNIS? Možete - i to potpuno BESPLATNO

Glumački par izdaje svoju kuću na moru

Izvor: K1info/N1

20/08/2023 > 15:19

podeli vest:

Da li biste PROVELI NOĆ u kući EŠTONA KUČERA I MILE KUNIS? Možete - i to potpuno BESPLATNO
Foto: Youtube/Printscreen/ maximo tv


Holivudski par Mila Kunis i Ešton Kučer ponudili su svoju kućicu na plaži u Kaliforniji potpunim strancima, i to besplatno. Sve što treba je da se prijavite preko platforme Airbnb.

Kuća se nalazi u mestu Santa Inez u Kaliforniji i ima pogled na okean s jedne, i planine s druge strane. Može da primi četiri osobe, a kuća se ustupa na samo jednu noć.

Kučer i Kunis gostima nude nezaboravni letnji boravak.

Na ovu ideju došao je Ešton Kučer koji je svojoj supruzi saopštio da treba da pozovu potpune strance da dođu i provedu s njima vreme na plaži. U snimku napravljenom ispred kuće, glumica je rekla da bi ljudi stvarno uživali na tom mestu, na šta je Kučer odgovorio: "OK, onda ćemo to uraditi". I to je bilo to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Prijavljivanje gostiju je počelo u sredu uveče, a u ponudi imaju samo jedan termin – subotu. Goste će dočekati poznati par i pružiti im gostoprimstvo "kao da su stari drugari", a za hranu i grickalice tokom boravka postaraće se domaćini.

Da biste bili u kući kod Kučera i Kunis potrebno je da imate Airbnb profil sa dobrim preporukama, dostavite kopiju lične karte i obavestite vlasnike o eventualnim alergijama ili specifičnostima kada je ishrana u pitanju.

Ideja dvoje glumaca je odjeknula u medijima, ali nije preterano originalna pošto je pre njih to isto uradila glumica Gvinet Paltrou.

Ona je svoju kuću u Montesitu ponudila na Airbnbu za 9. septembar. Kuća koja ima samo jednu spavaću sobu i jedno kupatilo može da primi dvoje gostiju.

Ostavite komentar