Showtime > Celebrity

Glumac srećan što je ŽIV: Oslabio mi je i vid i sluh

Jedno vreme je jeo samo grožđe, bilo je to jako glupo - rekla je Mila Kunis, supruga glumca Eštona Kučera

Autor: K1info

09/08/2022 > 12:53

podeli vest:

Glumac srećan što je ŽIV: Oslabio mi je i vid i sluh
Foto: Tanjug/AP Photo/Jordan Strauss/Invision


Holivudski glumac Ešton Kučer ispričao je da mu je ne tako davno dijagnostifikovana retka vrsta vaskulitisa, autoimune bolesti krvnih žila. Istakao je da ga je bolest "izbacila iz ravnoteže", ali da mu je i dala nove poglede na život.

- Pre otprilike dve godine dobio sam veoma redak oblik vaskulitisa koji mi je oslabio vid i sluh i potpuno me izbacio iz ravnoteže - rekao je glumac.

Rekao je da tek sada vidi koliko je taj period zapravo bio težak. Glumac koji se proslavio u kultnoj seriji "Vesele sedamdesete" kaže da ga je bolest naučila da pristupa problemima na drugačiji način.

- Život postaje zabavan u trenutku kad shvatiš da ti zapravo prepreke daju ono što ti je potrebno u životu. Onda počneš da surfuješ na svojim problemima umesto da živiš pod njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 

"US Magazine" ističe da je ovo prvi put da je glumac javno progovorio o borbi sa vaskulitisom, ali i da se njegova supruga, glumica Mila Kunis, u jednom prošlogodišnjem intervjuu osvrnula na njegovo zdravstveno stanje.

- Ponašao se jako glupo. Jedno vreme je jeo samo grožđe, bilo je to jako glupo. Dva puta smo završili u bolnici zbog pankreatitisa - rekla je Mila Kunis o problemima koje je Kučer imao 2013. godine, dok se pripremao za ulogu u filmu "Džobs".

Ostavite komentar