Showtime > Celebrity

Megan Markl i Novak Đoković koriste isti LEK?

Plavi flaster na njenom zglobu leči je od stresa i anksioznosti

Izvor: K1/citymagazine

15/08/2023 > 20:12

podeli vest:

Megan Markl i Novak Đoković koriste isti LEK?
Foto: Youtube/Printscreen/ The Ellen Show


Nakon što su fotografi snimili Megan Markl na ulicama Montesita, javnost je počela da raspravlja o jednom detalju na njenom zglobu, iza kog se krije zanimljiva priča.

Nakon što je "crna pločica" na grudima Novaka Đokovića zaintrigirala javnost, nešto slično primećeno je i na Megan Markl. Neobični tamnoplavi, okrugli flasteri, zaljepljeni na njenom levom zglobu, privukli su veliku pažnju javnosti. Medijima nije trebalo dugo da saznaju o čemu je zapravo reč i šta to Megan Markl nosi.

Radi se o malim flasterima, odnosno diskovima NuCalm Biosignal Processing Disc, koji, tvrdi proizvođač, pružaju osećaj smirenosti onima koji to nose na svom telu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMBR MÍDIA (@mmbrmidia)

Cena istih je oko 73 evra i za to se dobije pakovanje od 20 diskova, i deluje kao prečica do parasimpatičkog nervnog sistema, dela mozga koji je zaslužan za kočenje napada anksioznosti.

Kako zapravo NuCalm diskovi rade?

Prema rečima proizvođača, diskovi pojednostavljuju proces aktivacije parasimpatičkog nervnog sistema, koji nas smiruje, zahvaljujući posebnim elektromagnetskim frekvencijama.

Mogu da se nose 24 sata u komadu i zapravo deluju kao prečica do dela našeg mozga koji je zaslužan za to da se osećamo bolje.

Korisnicima proizvoda se daje uputstvo da jedan disk stave tri prsta od ivice levog zgloba – akupunkturne tačke Pericardium-6 – i upozorava se da ga ne stavljaju na desni zglob. Svaki može da se koristi samo jednom i može da se ostavi ostatak dana i tokom noći. Neki ljudi osete malu toplinu, trnce ili vide crvenilo dok je disk uključen.

Ostavite komentar