Showtime > Celebrity

Odabrane LIČNOSTI GODINE po izboru MAGAZINA PEOPLE

Ugledni magazin objavio je listu slavnih pojedinaca za koje smatraju da zaslužuju titulu osoba godine

Autor: K1info/index.hr

01/12/2022 > 14:44

podeli vest:

Odabrane LIČNOSTI GODINE po izboru MAGAZINA PEOPLE
Foto: Youtube PrintScreen


Kako su objasnili, glumac Metju Mekonahi, glumica Mila Kunis, dobitnica Emmyja Kvinta Branson i pevačica i glumica Dženifer Hadson, istakli su se svojim humanitarnim radom i nesebičnim pomaganjem drugima u 2022.

Metju Mekonahi

"Kada je rodni grad Metjua Mekonahija bio pogođen masovnom pucnjavom ovog maja, pri čemu je stradalo devetnaestero dece i dvoje zaposlenih u školi, glumac i njegova supruga Kamila brzo su se vratili u Uvalde u Teksasu. Nisu imali plan, samo su počeli da razgovaraju sa porodicama žrtava i odmah su videli koliko roditelji žele da životi njihove dece budu važni. Kako bi podstakli reforme o posedovanju oružja, par je predstavnicima u američkom Kongresu izneo predloge za usvajanje nacrta zakona o ograničavanju pristupa oružju. Mesec dana kasnije zakon je usvojen", piše People.

Foto: Youtube PrintScreen

Metju Mekonahi
Kvinta Branson

Dobitnica Emmyja Kvinta Branson zaslužna je za mokumentarnu seriju (dokumentarna parodija) pod nazivom "Abbott Elementary". Želela je da napravi serijal koji će premostiti generacijske podele i koji će naterati nju i njene roditelje i bake i deke da se smeju istim šalama.

- Važnost smeha i zajedničkog smejanja istim stvarima je isceljujuća. Nema ništa lepše od toga jer se tako grade i učvršćuju odnosi među ljudima - rekla je Branson.

Foto: Youtube PrintScreen

Kvinta Branson
Dženifer Hadson

Sa njenim novim tok-šouom, misija Dženifer Hadson bila je da "stvori platformu za sve, tako da svi imamo mesto gde se osećamo uključeni". Dženifer je emisiju pokrenula pošto je u 41. godini postala najmlađa žena koja je postigla status EGOT (odnosno osvojila je nagrade Emmy, Grammy, Oscar i Tony).

Foto: Youtube PrintScreen

Dženifer Hadson
Mila Kunis

Posle početka sukoba u Ukrajini, glumica Mila Kunis odmah je odlučila da pomogne unesrećenim ljudima u svojoj rodnoj državi.

- Budući da sam iz Ukrajine, prijatelji su počeli da me pitaju kome mogu da se jave za donacije i ja sam odmah znala da moram da pomognem.

Foto: Youtube PrintScreen

Mila Kunis

To što nije znala odakle da počne nije omelo glumicu: - Nismo imali rešenje, pa smo ga stvorili - rekla je Kunis.

Do danas je prikupila 37 miliona dolara za izbeglice.

 

Ostavite komentar