Showtime > Celebrity

TEŠKE depresije i ANKSIOZNOST: Selena GOMEZ krenula u LIČNU MISIJU u želji da POMOGNE mladim ljudima

Poznata pevačica i glumica je osnovala dobrotvornu organizaciju kako bi pomogla u pružanju usluga mentalnog zdravlja za mlade

Izvor: K1info

11/08/2023 > 18:32

podeli vest:

TEŠKE depresije i ANKSIOZNOST: Selena GOMEZ krenula u LIČNU MISIJU u želji da POMOGNE mladim ljudima
Foto: Instagram/selenagomez


Selena Gomez (34) najavila je da će na jesen biti domaćin nove humanitarne fondacije "Rare Impact" u Los Anđelesu.

Poznata pevačica i glumica je osnovala dobrotvornu organizaciju kako bi pomogla u pružanju usluga mentalnog zdravlja za mlade. Kako kaže, ovo joj mnogo znači, jer je i sama prošla teške oblike depresije i anksioznosti, a svojim primerom želi da pruži pomoć drugima.

- Ne postoji ništa važnije za mene od toga da mladim ljudima omogućim pristup resursima koji su im potrebni za podršku njihovom mentalnom zdravlju - rekla je Selena Gomez.

Da Selena ovo radi i iz ličnog iskustva govori i to što je i sama dokumentovala sopstvene borbe sa mentalnim zdravljem u dokumentarcu "Selena Gomez: Moj um i ja".

- Ovo je moja lična misija i razlog zašto sam stvorila fond za retke uticaje. Neverovatno sam ponosna što sam domaćin humanitarnog fonda "Rare Impact" i radujem se inspirativnoj moći prikupljanja sredstava kako bismo spasili živote - rekla je Selena.

Selena je pokrenula ovaj fond sa ciljem da prikupi 100 miliona dolara za pomoć kod mentalnog zdravlja mladih.

Do sada je prikupljeno oko 6 miliona dolara, od čega ima koristi navodno oko 740.000 mladih ljudi.

Slavna pevačica i glumica Selena Gomez u svom dokumentarcu otkrila je kako je izgledao najmračniji period života zbog bipolarnog poremećaja sa kojim se i dalje bori.

Ostavite komentar