Showtime > Celebrity

PRVI SNIMAK Madone posle IZLASKA iz BOLNICE: Najsrećnija sam kad PLEŠEM, makar malo

Madona je krajem juna završila u bolnici zbog bakterijske infekcije zbog koje je morala isprva da bude i intubirana

Autor: K1 info/Wanted

28/07/2023 > 15:28

podeli vest:

PRVI SNIMAK Madone posle IZLASKA iz BOLNICE: Najsrećnija sam kad PLEŠEM, makar malo
Foto: Youtube PrintScreen/Billboard


Madona se nakon boravka u bolnici polako, ali sigurno vraća radnim obavezama, ali i aktivnostima na Instagramu. Pevačica je već pokazala kako izgleda nakon što je otpuštena iz bolnice, a sada je okačila i snimak na kojem pleše, odnosno, pokušava da pleše kao nekad.

- Biti u mogućnosti da pomeram telo i plešem makar malo čini da se osećam kao najsrećnija zvezda u na svetu - napisala je pevačica i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

- Hvala svim mojim fanovima i prijateljima. Vi ste moje srećne zvezde takođe! I srećan 40. rođendan mom prvom albumu-
Ispod objave zaređali su se komplimenti, ali i poruke podrške.

"Kraljica se vratila. Tako je dobro videti te ponovo", "Diva. Ovaj pokret na kraju podsetio me na Vogue video klip", "Da, da, da... mrdaj to telo kraljice", "Izgledaš sjajno", "Tako sam srećna zbog tebe", samo je delić komentara koji se mogao pročitati.

Podsetimo, Madona je krajem juna završila u bolnici zbog bakterijske infekcije zbog koje je morala isprva da bude i intubirana, a sada se oporavlja u svom domu. 

Kako je pisao Radar Online, pevačica je primila injekciju koja se daje kod predoziranja zabranjenim supstancima, ali zbog lečenja akutnog septičkog šoka. Njeni najbliži potvrdili su da je situacija bila veoma ozbiljna, i da je bila na korak od smrti.

- Jednostavna činjenica je da niko u ovom trenutku nije znao kako će se sve završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim situacijama uvek postoji strah od najgoreg - rekli su izvori.

Foto: Youtube PrintScreen/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

 

- Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kom će smeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Verovali smo da bismo mogli da je izgubimo - ispričao je Madonin rođak za Daily Mail.

- Ovo je bio šok. Ozbiljno se pripremala za turneju, preforsirala se", rekao je. "Mislim da ju je sve ovo stvarno probudilo. Ne vodi zdrav život kako bi trebalo u tim godinama, a mnogo je i smršala u poslednjih par meseci. Misli da je još mlada, a u stvari, nije. Veruje i da je nepobediva - dodao je na kraju.

Ostavite komentar