Showtime > Celebrity

6 godina života JEDNE ZVEZDE: Snimljen dokumentarac o Seleni Gomez "My Mind And Me"

"Pop princeza" se suočavala sa lupusom, transplantacijom bubrega, anksioznošću, depresijom i bipolarnim poremećajem

Autor: K1 info/nacional.hr

30/09/2022 > 09:56

podeli vest:

6 godina života JEDNE ZVEZDE: Snimljen dokumentarac o Seleni Gomez "My Mind And Me"
Foto: Youtube PrintScreen


Selena Mari Gomez, poznata i kao "pop princeza", američka je pevačica, glumica, dizajnerka i producentkinja meksičko-italijanskog porekla. Svetsku slavu stekla je albumom "Kiss & Tell" sa svojom grupom Selena Gomez & The Scene. Grupa je objavila tri studijska albuma: "Kiss & Tell", "A Year Without Rain" i "When The Sun Goes Down", dok je glumačku karijeru gradila ulogom Aleks Ruso u Emmyjem nagrađenoj Diznijevoj seriji "Wizards of Waverly Place".

Igrala je u filmovima "Hana Montana", "Još jedna priča o Pepeljugi", "Program zaštite za princeze", "Ramona i Bizus" i drugima. Njena solo muzička karijera započela je 2008. godine, potpisivanjem ugovora sa izdavačem Hollywood Records. Do danas je objavila 5 studijskih albuma koji su osvojili brojne nagrade, prodavši se u više od šesto miliona primeraka širom  sveta.

Ovih dana pojavio se trejler za dokumentarac "My Mind And Me", koji je režirao Alek Kešišijan, a njegova premijera najavljena je za decembar.

"Posle godina u centru pažnje, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali tek što dostigne novi vrhunac, neočekivani obrt vuče je u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvata njeno šestogodišnje putovanje u novu dimenziju", stoji u opisu dokumentarca.

Selena Gomez je povodom predstavljanja prvog trejlera napisala na Instagramu: "My Mind & Me". Ponekad se ne slažemo i teško je disati. Ali ne bih menjala svoj život."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Poslednjih šest godina Selene Gomez uključivalo je izdavanje njenog trećeg studijskog albuma "Rare" iz 2020., zajedno s EP-om "Revelación" iz 2021. i saradnju sa umetnicima kao što su Blackpink, Coldplay, Džulija Majkls, Čarli Put i drugi. Istovremeno je gradila svoju glumačku karijeru, igrajući i producirajući seriju "Only Murders in the Building", zajedno sa Stivom Martinom i Martinom Šortom.

Selena Gomez takođe je glumila u sopstvenom kulinarskom serijalu "Selena + Chef", dok je filmske uloge ostvarila u filmovima "The Dead Don’t Die" Džima Džarmuša, a pozajmila je glas za potrebe animiranog filma "Hotel Transylvania".

Pevačica i glumica poslednjih godina otvoreno je govorila o svojim zdravstvenim problemima. Godine 2017. je zbog lupusa morala da ide na transplantaciju bubrega što joj je spaslo život (dobijen od prijateljice i "Grown-ish" zvezde Fransije Reise). Selena Gomez je imala komplikacije tokom operacije zbog pucanja arterije i ugradnje nove iz vene na nozi.

Gomez je 2018. progovorila i o svojoj borbi sa anksioznošću i depresijom, a 2020. izjavila je da joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj. U julu je otkriveno da snima treću sezonu serije "Only Murders in the Building", posle premijernog prikazivanja druge sezone tokom ove godine.

 

 

 

Ostavite komentar